MarizaMariza je ponovno u Zagrebu! Nakon četiri godine popularna pjevačica fada gostuje u srijedu, 3. studenoga u Hypo Centru u Dvorani Veliki Kornati.

Pravo joj je ime Marisa Nunes dos Reis. Otac Portugalac, snažno ju je poticao na usvajanje fada, smatrajući da će se sudjelovanjem u tradicionalnoj glazbi više približiti portugalskoj zajednici. Tako je već nakon sedam godina rada, Mariza postala jedna od velikih međunarodnih pjevačica kakve nacija jednostavno mora dijeliti s ostatkom svijeta.

Marizin album Fado em Mim iz 2001. godine prodan je u 100.000 primjeraka. Drugi album Fado Cuvo, smatra se pokretačem New Fada, a njezina interpretacija fado standarda donijela joj je međunarodno priznanje. Marizin treći album, Transparente snimljen je u Brazilu i objavljen je 2005. godine.

JEFTINIJE PARKIRANJE

Posjetitelji koji na koncert Marize 03.11. dolaze automobilom pri ulazu u podzemnu garažu trebaju pokazati ulaznicu za koncert te će od dežurnog osoblja parkirališta dobiti parkirnu karticu s kojom će na izlazu platiti sniženu cijenu od 2 kn po satu.

Popularna fado pjevačica snimila je i duet sa Stingom za Svjetski dan mira na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine. Mnogi obožavatelji će se složiti – kada Mariza pjeva, vrijeme stane… svaka riječ sluša se s intenzivnom koncentracijom, a svaku notu pogađa besprijekorno.

Upravo to je razlog da se pripremite za Hypo Centar 3. studenog u 20.30 sati. Cijene ulaznice je 250 kuna za zelenu zonu, 270 kuna za plavu zonu i 290 kuna za crvenu zonu. S obzirom da se na koncertu sjedi broj ulaznica je ograničen. Ipak, Online-Zagreb.hr darovat će dvije ulaznice za dvoje čitatelja.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr daruje 2×1 ulaznicu s plakatom za srijedu, 3. studenog u Hypo Centru od 20.30 sati.

Za sudjelovanje je potrebno da nam na mail [email protected], s naslovom poruke Mariza_online, odgovorite na nagradno pitanje: Kako se zove treći Marizin album? Nemojte zaboraviti navesti i sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela

Vaše prijave primamo do 2. studenog kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti imena dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICE

Ulaznice su osvojile Jelena Bunić i Tomislava Papić. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će e-mailom.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: Transparente.

[youtube _0_rHpY3wf8&feature=player_embedded nolink]

2 Komentari

  1. ako je to odgovor za sudjelovanje u nagradnoj igri, trebalo ga poslati e-mailom. Nek se zna, za ubuduće

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here