Početna Nagrade Darujemo sudjelovanje na likovnim radionicama

Darujemo sudjelovanje na likovnim radionicama

Likovni klub Kulturnog centra PeščenicaKulturni centar Peščenica u novoj sezoni organizira radionice za kreativce koji imaju afinitet za likovno izražavanje.

U radionici slikarstva polaznici će kroz kreativne zadatke i izazove savladati osnove slikarskih i crtačkih tehnika. Radionice kiparstva i keramike namijenjene su onima koji svoju kreativnost žele izraziti kroz medij gline. U radionici kiparstva polaznici će učiti tehnike modeliranja reljefa, male skulpture (plastike) i za kraj biste tj. portreta. Na Keramici će pak, polaznici savladati modeliranje šuplje forme te se upoznati s tehnikama oslikavanja i glaziranja.

Uz odlične stručne voditelje u Kulturnom centru Peščenica polaznici stječu nova znanja i vještine te na kreativan i zabavan način upotpunjuju svoje slobodno vrijeme!

Upisi u sve kreativne radionice su u tijeku, a nastava je planirana početkom listopada. Informacije na 2303-122 ili [email protected], Kulturni centar Peščenica, Ivanićgradska 41a.

Izaberite jednu od radionica

Netko od vas registriranih korisnika Online-Zagreb.hr osvojit će jednomjesečno besplatno sudjelovanje na jednoj od radionica po vlastitom izboru. Nakon toga, možete odlučiti želite li nastaviti dalje uz plaćanje ili smatrate da ste dovoljno naučili i završiti edukaciju. Evo što je u ponudi:

LIKOVNA RADIONICA ZA DJECU
Namijenjena je djeci od 5 do 14 godina starosti. Cilj radionice je potaknuti djecu na kreativno razmišljanje i izražavanje, te u nedostatku likovnih programa u školama nadoknaditi takve potrebe. Radionica razvija maštu, osjećaj za prostor, ravnotežu i sklad likovnih elemenata te motoričke sposobnosti ruke.

Termin održavanja: četvrtkom od 18.30 do 20 sati
Voditeljica: Tamara Kordić, akademska slikarica

CRTANJE I SLIKANJE
Radionica je namijenjena osobama koje imaju afinitet za likovno izražavanje. Tijekom radionice polaznici razvijaju osjećaj za prostor i boju. Osim praktičnih znanja o crtanju i slikanju, polaznici se upoznaju s osnovnim pojmovima i teorijskim znanjem likovne umjetnosti.

Termin održavanja: petkom od 18 do 20 sati
Voditeljica radionice: Tamara Kordić, akademska slikarica

KERAMIKA
keramikaRadionica je namijenjena osobama koje imaju afinitet za modeliranje i oblikovanje trodimenzionalne forme. Keramika kao likovna disciplina vrlo je podatna i privlačna te budi velik interes publike. Jedna je od najstarijih djelatnosti kojom se čovjek smisleno bavi. Osim kreativnosti, potiče razvoj osjetila dodira, ima iznimnu taktilnost te od oblikovatelja iziskuje aktivnost raznih osjetila.

Termini održavanja: četvrtkom od 18 do 20.30 sati
Voditeljica radionice: Ivančica Cvitić Znidarčić

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i Kulturni centar Peščenica daruju jednomjesečno sudjelovanje u likovnoj radionici po vlastitom izboru.

Za sudjelovanje je potrebno da nam na mail [email protected], s naslovom poruke Pešča_likovna_djeca_online ili Pešča_likovna_crtanje_online ili Pešča_likovna_keramika_online pošaljete sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, te da odgovorite na pitanje: Jesu li počeli upisi u kreativne radionice na Peščenici?

Vaše prijave primamo do 22. rujna kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti dobitnike.

Sretno! :-)

DOBITNICA

Sudjelovanje na radionici keramike u trajanju od mjesec dana osvojila je Darja Gorički. Čestitamo! Njezino ime bit će na popisu polaznika.

3 Komentari

  1. Dobitnicu smo već objavili – riječ je bila o jednom tečaju po izboru, a ne o svim tečajevima. No uvijek se možete javiti u Kulturni centar Peščenica i upisati na tečaj koji Vas zanima.

  2. Molim Vas kada će biti objavljen dobitnik likovne radionice? Hvala :)
    Čestitke dobitnici za keramiku

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here