naslovnica knjige Istinska srećaTijekom života mozak se premrežuje živcima i preoblikuje kao odgovor na okolinu, iskustva i vježbu. Meditacija je jedna od tih vježbi koje mijenjaju mozak. Opisujući vlastitu promjenu i put iskustva s meditacijom, Sharon Salzberg pokazuje kako možemo mijenjati sebe i svoj život, mijenjajući poruke koje si upućujemo.

Poruke koje smo tijekom djetinjstva dobivali od roditelja i društva, odnosno cjeloživotno uvjetovanje rezultirali su reakcijama koje su nam postale navika – meditiranje nam omogućuje da prepoznamo štetne navike uma koje su nam prije toga bile nevidljive. Vježbajući usredotočenost, pozornost i dobrostivost, usmjeravamo i pročišćujemo našu pažnju, razvijajući suosjećajnu svjesnost i transformirajući time način na koji se odnosimo prema sebi, svojoj obitelji i prijateljima.

Ovaj pristupačan priručnik za svakoga koga zanima meditacija otkriva nam kako meditiranjem možemo reagirati bolje i primjerenije, na kreativnije i velikodušnije načine. Prema svjedočenju brojnih čitatelja diljem svijeta, za početnike će “Istinska sreća” biti pristupačna i ohrabrujuća, a za predane meditante više nego nadahnjujuća.

Sharon Salzberg spaja drevnu tradiciju kontemplacije, suvremena neuroznanstvena istraživanja i praktične neuroDharma eksperimente.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!
Online-Zagreb.hr i Planetopija poklanjaju primjerak knjige Sharon Salzberg “Istinska sreća“.
Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Sreca_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje:
Pokazuje li autorica kako možemo mijenjati sebe i svoj život mijenjajući poruke koje si upućujemo?
Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u, broj mobitela i adresu stanovanja.
Vaše prijave primamo do 19. srpnja kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti dobitnike.
Sretno! :-)
DOBITNICA
Knjigu je osvojila VINKA RADOŠEVIĆ. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će na e-mail.
Odgovor na nagradno pitanje glasi: da.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here