Početna Izbor Darujemo dvije ulaznice za predstavu “Crna knjiga”

Darujemo dvije ulaznice za predstavu “Crna knjiga”

Godine 2014. jedna je banka u sklopu proslave stote obljetnice svoga poslovanja otvorila vremenski trezor. Pozvala je građane da u trezor pohrane njima važne predmete kako bi ostali sačuvani za buduće generacije. Vremenski trezor bit će ponovno otvoren za sto godina, sa svim predmetima koje su građani u njega pohranili. Skupina dužnika je u tu vremensku kapsulu položila knjigu svjedočanstava o dužničkoj krizi na početku 21. stoljeća u Hrvatskoj. “Crna knjiga” – pohranjena i zaštićena ispod zemlje – za stotinu godina dospjet će u nečije ruke…

Predstavom ‘Crna knjiga’ skupina zaduženih glumaca, zaposlenici javnog kazališta u glavnom gradu zadužene zemlje, povest će nas u samu srž istinite priče koja prožima našu sadašnjost i određuje našu budućnost. S obzirom da „dužnička kriza“ još nije okončana ključna pitanja postaju: Tko doista što duguje kome, zašto i jesu li svi dugovi sveti? Što ostavljamo u zalog za budućnost i budućim generacijama? Mora li zaista budućnost izgledati onako kako implicira reklama banke – jednako kao i sadašnjost, ili je moguće zaustaviti začarani krug dugova i krivnje koji našu budućnost vezuju uz sadašnjost? U ovoj istinitoj i dokumentarnoj priči susret zaduženih glumaca i zaduženih gledatelja stoga ne može biti ništa drugo nego kolektivni protest protiv ove sadašnjosti i glas za drugu budućnost.

Glume: Hrvojka Begović, Katarina Bistrović Darvaš, Danijel Ljuboja, Pjer Meničanin, Krešimir Mikić, Rakan Rushaidat, Lucija Šerbedžija, Vedran Živolić, Konrad Mulvaj, Ante Perković.

Darujemo 1 x 2 ulaznice za predstavu 17.04. u  20 sati.

Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov CRNA KNJIGA
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • obavezno lajkajte i post na Facebooku zagrebonine.hr

Prijave primamo do 16. travnja, točno u podne.

Dobitnik: Ante Black Korlat!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here