Adriatic Privilege CardAko se spremate na more sigurno razmišljate kako biste prošli što povoljnije. S Adriatic Privilege Card, turističkom karticom možete uštedjeti 10 do 30 posto jer toliki su popusti na niz proizvoda i usluga duž cijelog Jadrana, od Istre do Dubrovnika. Riječ je o potpuno novom proizvodu koji će vas vjerujemo oduševiti. Uštede su od 10% na smještaju, 10 – 20% na rent a caru, na izletima 10 – 30%, u restoranima 10 – 20%, do posjete muzejima i festivalima 20-50%. Inače, cijena cijena kartice je 120 kuna, a počinje vrijediti 10 dana od dana aktivacije upisom datuma i imena na poleđini kod prvog korištenja. S ovom karticom dobivate i besplatno osiguranje od nezgode koje vrijedi u periodu trajanja vaše Adriatic Privilege Card.

Adriatic Privilege Card može se također koristiti u hotelima, apartmanima, konobama, pizzerijama, lounge barovima, wellness centrima, za noćni život, prilikom posjeta kulturnim znamenitostima, u raznim prodavaonicama, na izletima, sa portske aktivnosti, prilikom iznajmljivanja plovila…

Popis oko 500 partnera i veličine popusta koji nude nalaze se u bogato opremljenoj brošuri. Download po županijama moguć je s internetske stranice: http://www.adriaticprivilegecard.com/index/documents.

U suradnji s tvrtkom Jadranska turistička kartica d.o.o. osigurali smo 5×1 Adriatic Privilege Card za čitatelje portala Online-Zagreb.hr. Da biste osvojili ovu vrijednu nagradu trebate biti registrirani korisnik koji će točno odgovoriti na nagradno pitanje: Koliki se popusti ostvaruju s Adriatic Privilege Card?

Pročitajte više: Jeftinije ljetovanje s Adriatic Privilege Card

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr u suradnji s tvrtkom Jadranska turistička kartica d.o.o. osigurava 5×1 Adriatic Privilege Card s kojom možete ostvariti popuste na niz proizvoda i usluga duž cijelog Jadrana.

Kako biste osvojili Adriatic Privilege Card potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Privilege_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Koliki se popusti ostvaruju s Adriatic Privilege Card? Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 16. srpnja kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! :-)