Foto: PRESSDanas je na Cvjetnom trgu u Zagrebu u 11:00 sati, u sklopu projekta „Hrvatska, zemlja maslinovog ulja“ počela manifestacija „Dani maslinova ulja“, koja će trajati sljedeća dva dana, a koju još od 2009. godine kontinuirano podupire Zvijezda d.d., kao najveći otkupljivač domaćeg maslinovog ulja.

Dani maslinovog ulja nude posjetiteljima mnoštvo zanimljivih radionica za djecu i odrasle te priliku za degustaciju maslinovih ulja u svrhu predstavljanja široke ponude vrhunskih Ekstra djevičanskih maslinovih ulja iz asortimana Zvijezde d.d. i Agrolagune d.d.

Posjetitelji imaju prilike pogledati i izložbu fotografija pod nazivom „Maslina u kadru“, koja je izložena u Galeriji maslinovog ulja u Centru Kaptol. Dodatno, posjetitelji mogu degustirati maslinova ulja te ih kupiti po promotivnim cijenama kao i uživati u slatkim i slanim zalogajima pripremljenim na vrlo maštovite i jedinstvene načine. Za roditelje s djecom, organizirane su i jedinstvene interaktivne radionice za najmlađe.

Više o samom projektu Hrvatska zemlja maslinovog ulja te partneru projekta Zvijezdi d.d., može se pročitati na web stranicama www.maslinovoulje.hr i www.zvijezda.hr.

 Foto: PRESS

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here