Početna Izbor Dani beba, djece i trudnica od 17. do 19. travnja u Westgateu

Dani beba, djece i trudnica od 17. do 19. travnja u Westgateu

Od 17. do 19. travnja u Westgateu će se održati 18. po redu tradicionalni sajam Dani beba, djece i trudnica. Najveći sajam te tematike u regiji idealno je mjesto okupljanja roditelja i njihovih mališana, a uz atraktivne sajamske popuste, sve posjetitelje očekuje i jedinstvena ponuda popularnog Late Night Shoppinga.

Mnogobrojni izlagači okupit će se od petka do nedjelje u Westgateu te predstaviti raznoliku ponudu za bebe, djecu i roditelje. Ovaj specijalizirani sajam roditeljima omogućuje da se na jednom mjestu upoznaju s novitetima i brendovima te dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba.

U opuštenom ambijentu Westgatea tijekom cijelog vikenda zabave neće nedostajati, kako za male tako ni za velike. Dok na glavnoj pozornici posjetitelje očekuje pregršt zabave, najmlađi će uživati i u Kid’s Worldu, najvećoj dječjoj igraonici u Hrvatskoj.

Westgate je pripremio i vesela natjecanja s mnogobrojnim nagradama te specijalne sajamske ponude zbog kojih je ovo mjesto baš svake godine nezaobilazno za sve roditelje, djecu i trudnice.

dani beba, djece i trudnica

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here