Možda se često osjećate umorno? Primjećujete manjak energije i zbog toga vam je teško postići rezultate koje biste voljeli?

Posljednja istraživanja pokazuju da čak 95% populacije boluje od raznih psihofizičkih bolesti.

Sada imate priliku stvoriti i živjeti SVAKI dan po svojoj mjeri. Provedite 1. Međunarodni dan joge baš u Divine Energy Parku (Miroševečka cesta 106), ove nedjelje 21. lipnja. Želiš naučiti tehnike/savjete/recepte za uspješan život? Želiš promijeniti kvalitetu svog života, naučiti kako se puniti pozitivnom energijom?

Ne propusti priliku za opuštanje, dođi na “Dan po mojoj mjeri” i nauči kako…

DIVINE DISANJE

Sigurno Dan po svojoj mjeri zamišljate kako ste puni energije, pozitivnog duha i uživate u svom tijelu? Divine disanje je ključ za postizanje zdravlja, mirnog i stabilnog uma, buđenje uspavane energije. Kada naučite tehnike disanja svakodnevno ćete moći napuniti svoje baterije.

JOGA ASANE

Naučite jednostavne vježbe (asane) za postizanje i održavanje zdravog tijela & duha. Ove vježbe su jednostavne, ne oduzimaju puno vremena, a odmah ćete osjetiti kako se tijelo opušta od nakupljenog stresa i napetosti.

PRIRODNI SOKOVI & PREHRANA

Kako bi naučili kreirati svoj dan po mjeri, isprobat ćete i naučiti pripremati razne zdrave sokove i jednostavna jela koja će vas puniti energijom na svakom nivou.

MEDITACIJA

Opustit ćete se u meditaciji. Ako prakticiraš neki oblik meditacije, pridruži nam se da zajedno proslavimo ovaj 1. Međunarodni dan joge, a za sve one koji još uvijek ne meditiraju – sada ćete imati izvrsnu priliku da “zaronite” u svoju unutrašnjost vođenu meditacijom. Otkrijete svoj mir, snagu, opustite se…

DRUŽENJE, SLAVLJE, BORAVAK U PRIRODI

Sreću je najbolje dijeliti s drugima. Uživat ćete u prirodi koja nas puni pozitivnom energijom. Upoznat ćete ljude koji također žele stvoriti svaki dan po svojoj mjeri.

NAGRADNA IGRA

Kako bi “začinili” naše druženje, troje sretnika osvojit će poklon koji će pomoći u stvaranju svakog dana po tvojoj mjeri.

Samo ovoga puta cijena događaja je po promo cijeni od 88 kuna.

*potrebno je izvršiti prijavu putem ovog linka http://danpomojojmjeri.info/ kako biste dobili kod svoje ulaznice koju plaćate na dan događaja. Broj mjesta je ograničen.