ispred trgovačkog centra Cvjetni, arhiva (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)Pod sloganom “Najljepše je školsko doba u Centru Cvjetni” trgovački Centar Cvjetni od 25. kolovoza do 10. rujna po prvi puta obilježava početak nove školske godine. Tijekom iduća dva tjedna u kampanji “Back 2 school” školarci će moći sudjelovati u nizu zabavno-edukativnih aktivnosti i radionica. Artikli namijenjeni učenicima bit će po promotivnim cijenama.

U suradnji s partnerima dijelit će se besplatne naljepnice za bilježnice, rasporedi sati i bookmarks-i. U akciji Mass Shoxxes najmlađima se nudi 20 posto popusta na modernu obuću za djecu, Douglas parfumerija će razveseliti školarce s popustom od 10 posto na čitav dječji asortiman, a kako bi mališanima zubići ostali zdravi i blistavi pobrinut će se drogerija dm koja svim školarcima prvog dana škole, 5. rujna daruje Dontodent pastu za zube.

Putem Facebook foto natječaja “Lajkom do nagrade” na stranici Centra Cvjetni svakodnevno će “pozivati” djecu u pratnji roditelja da fotografiraju trenutak proveden u trgovačkom centru u nekoj od aktivnosti i svoje radove uploadaju na stranicu. Najviše “lajkova” osvojit će glavnu nagradu, popularni Ice Watch dječji sat. Ostale nagrade su školski ruksaci one2play, knjige V.B.Z. knjižare i druge.

Na podnim naljepnicama u Centru moći će se igrati “školicu”, 10. rujna one2play će imati radionicu “Sa Squinkie se zabavnije piše”, gošće u centru naredna dva tjedna bit će balonistice iz Balon Studia i facepainting majstorice. Konzum će dvije subote za redom, 27. kolovoza i 3. rujna od 11 do 13 sati organizirati kreativno edukativni kutak za školarce uz slatka iznenađenja.

Prema Montessori indirektnoj metodi rada 8. rujna održat će se školski sat na temu zanimljivu i blisku djeci. Također, 9. rujna održat će se i „Back 2 school kviz znanja“ u kojem će se djeca četvrtog razreda osnovne škole imati priliku natjecati u znanju, a na kojem će najbolji biti nagrađeni.

2 Komentari

 1. Naučih djecu da peru zube redovno..
  Naučih djecu da ih čiste koncem (zubnim)
  Naučih djecu da ispiru usnu šupljinu.
  Sve sam ih prije naučila, A DANAS IM MORAM
  OBJAŠNJAVATI DA NEMAMO NOVACA da to sve uvijek kupimo, jer ih imam samo 5 (petoro)
  Akcija me veseli, barem zbog zubne paste,
  ali preuuuuuumorna sam od ovog lijepog mi života, da dodjem po nju…ali možda…:):):):)

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here