Foto: PRESSCrossoveri su apsolutni hit!
Budući da je trend popularnosti monovolumenskih, SUV ili terenskih vozila jačao iz godine u godinu, auto-industrija se pobrinula da pronađe nišu koja bi ponudila još kvalitetnije rješenje između navedenih segmenata vozila. Ta niša ispunjena je takozvanim crossover vozilima koji su u posljednje dvije godine bacili veliku sjenu na monovolumene, SUV, pa čak i na terenska vozila. Iako je zbog osjetno manjih dimenzija nezahvalno uspoređivati crossover vozila s primjerice terenskim, kvalitete poput vrhunskog dizajna, prostranosti putničke kabine i potrošnja na razini standardnog automobila daju im pravo čak i za takve usporedbe.
Ono što razlikuje crossover od standardnih automobila je povišena karoserija koja daje potpuno novi izgled, atraktivna rješenja vanjskog i unutarnjeg dizajna, prostrana kabina te velika mogućnost personalizacije. Pri tome mislimo na bezbroj kombinacija boja, materijala i ostalih ukrasnih detalja koji vidljivo podižu vizualni dojam.

Foto: PRESS
Više o crossoverima doznajte u novom broju ljetnog Lider trenda koji će na kioscima biti do kraja kolovoza. Sve kupce Lider trenda očekuje i dar – Hippy Garden torba za plažu te idealnu Vichy zaštitu od sunca – Capital Soleil baršunastu kremu za ljepši izgled kože SPF50+ (3ml) ili Capital Soleil nježno dječje mlijeko SPF50+ (3ml), a koje vas još uzbudljive teme čekaju u vrućem ljetnom izdanju lifestyle magazina pročitajte OVDJE .

OSVOJITE NAGRADU
Poklanjamo jednan primjerak Lider trenda u kojem vas očekuje i dar – Hippy Garden torba za plažu te idealnu Vichy zaštitu od sunca – Capital Solei.
Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail  na  adresu: [email protected] , te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona.
Nagradnog pitanja, ovaj put, nema. Tražimo najbržeg čitatelja/čitateljicu.

Najbrža čitateljica je Ines Obradović!