Croatia Airlines vam tijekom ljetnog reda letenja (25.3.- 27.10.) nudi nove mogućnosti i povoljnije cijene putovanja, kako biste što kvalitetnije proveli svoj odmor ili poslovno putovanje.

Croatijini će zrakoplovi, u međunarodnom prometu, ponovno izravno povezati Zagreb s Barcelonom, četvrtkom i nedjeljom, a utorkom će letjeti na relaciji Zagreb-Rijeka-Barcelona v.v.  Prvi let iz Zagreba u Barcelonu bit će 29. ožujka, a posljednji potkraj listopada. Povratne zrakoplovne karte možete kupiti po cijeni već od 159 eura.

Na liniji Zagreb-Atena izravno će letjeti utorkom, u razdoblju od 12. travnja do 21. listopada, a četvrtkom i nedjeljom, zrakoplovi će povezati Zagreb, Dubrovnik i Atenu v.v., po cijeni već od 129 eura.

Novosti u ljetnom redu letenja također su da će Croatia Airlines povezati Zadar s Frankfurtom i Parizom. Zadar i Frankfurt povezat će u razdoblju od travnja do listopada, ponedjeljkom i petkom, a Zadar s Parizom, utorkom, u razdoblju od svibnja do listopada, po cijeni već od 99 eura.

Poletite iz Splita u Beograd v.v. , ponedjeljkom i petkom, u razdoblju od 1. lipnja do 28. rujna, po cijeni već od 126 eura.

Podsjećamo, broj karata po promotivnim cijenama ograničen je, a cijena vrijedi isključivo za karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke www.croatiaairlines.hr. Cijena uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatna naknada.

Više informacija o ovoj ponudi i uvjetima putovanja, kao i sve druge korisne informacije, možete pronaći na www.croatiaairlines.hr, dobiti u Kontakt centru (tel.062 500 505 i 01 6676 555), te u svim poslovnicama i prodajnim zastupništvima Croatia Airlinesa.