Početna Mozaik Cro Auto Show oduševio posjetitelje Westgatea

Cro Auto Show oduševio posjetitelje Westgatea

Rekordan broj posjetitelja Cro Auto Show-a u Westgateu, uz bogat zabavni sadržaj, dočekao je poseban Premium lounge prostor opremljen premium modelima i najbržim automobilima na tržištu. Od 22. do 24. svibnja premijerno su bili izloženi Audi Q7, BMW X6 M, Novi BMW serije 2 Gran Tourer, Volkswagenov novi Caddy, Kia Sorento, KIA Soul EV, Peugeot 208, Mercedes CLA Shooting Brake te Honda HR-V.

S novim BMW-om serije 2 Gran Tourer, BMW je ušao u još jedan novi segment vozila. S raskošnom prostranošću, upotrebljivošću i inovativnom fleksibilnošću, BMW serije 2 Gran Tourer je prvi svjetski premium kompaktni model koji nudi 7 sjedala i potpuno zadovoljava potrebe mobilnosti mladih obitelji.

Novi BMW X6 M kombinira karakteristične odrednice uspješne BMW X obitelji – ekskluzivnost, robusnost, agilnost i svakodnevnu upotrebljivost – s predanošću visokim performansama koje određuju M automobil. Ovo posljednje je znatno popraćeno impresivnim performansama automobila. 4.4-litreni V8 motor razvija maksimalnih 423 kW/575 KS koji od 0 do 100 km/h pojure za 4,2 sekunde uz standardni automatski M Steptronic mjenjač s osam stupnjeva.

Na Cro Auto Showu premijerno je bio prikazan i novi Audi Q7 koji s prodajom u Hrvatskoj kreće već od od ovog tjedna.

KIA Soul EV, automobil s dušom i prvo Kijino električno vozilo koje će se masovno proizvoditi, predstavila je svoj originalni dizajn druge generacije.

Premijerno predstavljanje na CRO AUTO SHOW-u doživio je i Peugeot 208 koji otkriva nove težnje marke Peugeot zahvaljujući obnovljenom vanjskom izgledu i unutrašnjosti te  ponudi proširenoj novim motorima Euro 6 i neviđenom opremom. Prodaja novog Peugeota 208 na hrvatskom tržištu počinje 15. lipnja .

Premijerno se prikazala i nova HONDA HR-V – jedinstven i novi predstavnik crossover segmenta. Početak prodaje nove  Honde u Hrvatskoj predviđen je za kraj ljeta 2015. godine

Svim posjetiteljima premijerno se predstavio i novi dizajn treće generacije velikog sportskog terenca Kije Sorento – nova karoserija za unaprijeđenu vožnju, upravljivost i sigurnost.

Volkswagen gospodarska vozila predstavila su svoju četvrtu generaciju iznimno popularnog Caddyja. Prodano je oko 1,5 milijuna nagrađivane prethodne generacije tijekom jedanaest godina u kojima se proizvodila. Taj će uspjeh novi Caddy zasigurno nastaviti budući da su ovo urbano dostavno vozilo i njegova srodna varijanta, koja se koristi i u privatne svrhe, prošireni i unaprijeđeni u svakom aspektu.

Još jedan automobil spreman za avanturu i hrvatsku premijeru je Mercedes CLA Shooting Brake. Njegova sportsko-kompaktna pojava vreba tik iznad asfalta, s interijerom kao stvorenim za lov. Na Cro Auto Show-u su izložena Mercedes – Benz vozila, a za posjetitelje posebne pogodnosti na  B-klasu, C-klasu i E-klasu.