Najbrže rastući mobilni europski start-up FlixBus, od danas 4. listopada pa sve do 18. listopada 2016. svim putnicima koji putuju iz Zagreba prema FlixBus top destinacijama Ljubljani ili Münchenu, pruža mogućnost putovanja uz popust od 20%. Za realizaciju popusta potrebno je prilikom kupovine karata upisati kod ZAGREB2F. Tako do Ljubljane možete stići za već od 7,20€ odnosno 55,00 kn, a do Münchena za 23,20€, odnosno 156,00 kn.

Kod se može iskoristiti na svih 6 polazaka prema Ljubljani ili svih 4 do 5 polaska do Münchena (ovisno o danu u tjednu). Točna vremena polazaka te ostale informacije možete saznati na: www.flixbus.hr

Uz pogodnosti povoljnijeg putovanja, FlixBus osigurava i besplatan wi-fi, besplatnu prtljagu, utičnice, više prostora između sjedala te besplatnu promjenu ili otkaz rezervacije do 15 minuta prije polaska.

Iz Ljubljane i Münchena putnici mogu nastaviti svoje putovanje i do Berlina, Amsterdama, Pariza, Praga te u druge dijelove Europe.

FlixBus zelena mreža diljem Hrvatske i Europe

Otkako je autobusni operater i start-up FlixBus ušao u Hrvatsku te otvorio regionalno sjedište u Zagrebu, doživljaj putovanja autobusom više nije isti, što je dokazalo i 100.000 putnika prevezenih od početka poslovanja FlixBusa u Hrvatskoj. Do sada su svi dijelovi Hrvatske povezani zelenim bojama s najvećim poslovnim, kulturnim i zabavnim centrima direktno kao što su München, Beč, Budimpešta, Frankfurt, Milano, Torino, Rim, Ljubljana i druga glavna čvorišta. Do kraja godine očekuju se nove direktne međunarodne veze.

Na globalnoj razini, FlixBus sa 100.000 veza u 900 destinacija i 20 zemalja osigurava bezbrižna putovanja za gotovo 35 milijuna putnika, a Hrvatska je dio toga.