Najniže cijene najma zagrebačkih stanova oglašavane su na području Novog Zagreba te na istočnom dijelu grada, dok su, prema podacima oglasnika Crozilla.com najviše cijene zabilježene u središtu grada.

Zagrebački stanovi površine između 20 i 40 metara kvadratnih u prosjeku su oglašavani po cijeni od 300 eura mjesečno. Pritom su najviše prosječne tražene cijene zabilježene u centru, gdje se za mjesečni najam u prosjeku traži oko 380 eura, dok su najniže cijene zabilježene u Novom Zagrebu gdje je mjesečna najamnina takvih stanova u prosjeku iznosila oko 250 eura.

Stanovima površine od 40 do 60 „kvadrata“ na oglasniku za nekretnine Crozilla.com prosječna tražena najamnina trenutno iznosi oko 400 eura. Paleta cijena traženih najamnina stanova ove površine u Zagrebu je vrlo široka, pa se na rubnim dijelovima grada mogu pronaći lošije opremljeni stanovi s najamninama od oko 200 eura i manje, dok se za luksuzne stanove na boljim lokacijama kao što je centar grada ponekad traže najamnine više i od 1000 eura. Najskuplji zagrebački stanovi za najam površine od 40 do 60 „kvadrata“ oglašavani su u centru gdje su najamnine u prosjeku iznosile 515 eura, dok se najniži iznosi traže u Novom Zagrebu, 330 eura.

Prema podacima oglasnika Crozilla.com prosječne tražene cijene najma većih stanova, onih površine između 60 i 80 metara kvadratnih, u Zagrebu iznose oko 480 eura. Stanovi ovih kvadratura na Crozilla.com oglašavaju se već od oko 200 eura mjesečno na istočnom dijelu grada, dok su u centru Zagreba oglašavani i po cijenama višim od 1000 eura.