Prvog dana u dvorani Višnjik održava se Croatian open cheerleading and cheerdance championship 2012. na kojem će sudjelovati viceprvakinje svijeta – Spalatine iz Splita, te brojni drugi vrhunski klubovi koji se bave ovim zahtjevnim sportom. Drugog dana, ispred dvorane Višnjik održati će se Pro paintball Zadar open 2012. međunarodni turnir u sportskoj verziji paintball igre (speedball) koji karakterizira izuzetno brza igra peteročlanih timova prožeta adrenalinom.

Detaljni program događaja

Dan prvi: 26.05.2012. – Croatian open cheerleading and cheerdance championship 2012. Natjecanje na kojem će se predstaviti dvjestotinjak natjecatelja iz Hrvatske i svijeta. Zadar postaje centar cheerleadinga i ugošćuje sam svjetski vrh – viceprvakinje svijeta splitske Spalatine, te ostale klubove iz cheerleading sfere.

Dan drugi: 27.05.2012. – Pro paintball Zadar open 2012.

Međunarodni turnir koji će okupiti dvadeset najboljih timova iz Hrvatske i susjednih zemalja. U sklopu turnira u suradnji Zadarske plesne udruge „Tornadele“ i Blacksheep paintballa, održat će se i natjecanje službenih plesnih skupina koje će svojim izvedbama pratiti pro paintball timove na navedenom natjecanju. Dok će se paintball timovi boriti za titulu najboljega, plesne skupine bodrit će svoje timove i istovremeno će se ocjenjivati njihova plesna izvedba.

Zabavni program

AFTER PARTY:

Sve sudionike natjecanja očekuje bogat zabavni program, kako na samim natjecanjima, tako i na zajedničkom after party-u, koji će se održati nakon prvog dana natjecanja 26.05.2012.