Riječki frizerski salon Dessardo jučer je bio pravo poprište ljepote, svjetskih hair trendova i prekrasnih boja za kosu. Upravo ovdje nastavila se Keune mini beauty turneja, nakon početnih postaja Zagreba i Osijeka. Turneja po Hrvatskoj nalazi se u sklopu sjajne kolor kampanje „Kosa kao remek djelo“, osmišljene od strane Keune-ovih stručnjaka i frizera. Oni su pomno proučili i analizirali trendove za novu sezonu, odabrali ukupno 15 trendova, koje su potom pretočili u navedenu kampanju. U Rijeci su predstavljena tri trenda: Caramel Ombre, Nude Blonde i Cotton Candy Pink, majstorski napravljene od strane frizerki Đurđe Dessardo, vlasnice salona te Nensi Majranić i Sare Paurović.

Nude Blonde suptilna je boja vanilije,  nježna i kremasta. Ova nova it nijansa plave boje nosi jednaku količinu toplih i hladnih podtonova, koji stvaraju vrlo prirodan izgled, veoma lijepo upotpunila je izgled Kristine Paurović.

Caramel Ombre, koju je odlično predstavila model Jelena Mateševac, jedna je od trenutno najpopularnijih boja, a njezin naziv neodoljivo podsjeća na najfiniju karamelu. Radi se o prelijepoj, toploj nijansi koja se postepeno mijenja od korijena, pa sve do vrhova. Ova nijansa najbolje pristaje plavušama koje žele mekšu frizuru te brinetama, koje ovom nijansom mogu osvježiti cjelokupan izgled. Za one najodvažnije, idealna boja ove sezone je Cotton Candy Pink. Boja, čiji naziv neodoljivo evocira na mekanu šećernu vatu, u sebi nosi upravo njezine odrednice. Nježna, meka, pastelna, svijetlo ružičasta nijansa kose apsolutno će osvježiti svačiji izgled te staviti vlasnicu i njezinu osobnost u prvi plan, u ovom slučaju simpatičnu Enu Trgovčić.

Nakon dnevnog, održan je i večernji event, na kojem su bili prisutni brojni klijenti i prijatelji salona. Osim u prigodnom osvježenju, za koji se pobrinuo Somersby, svi okupljeni uživali su u mini videu uratku „making of“ navedena 3 trenda. Ova mini beauty turneja Zagreba, Osijeka i Rijeke seli u Split, gdje njegove brojne trendsetterice sa nestrpljenjem očekuju otkrivanje novih must have hair trendova, koje će sa zasigurno s velikim zadovoljstvom nositi na vlastitim modnim pistama – gradskim ulicama.