Tijekom protekle dvije godine tematski novozagrebački kafić „NorrisCafe“ bio je domaćin kulturnih eventa u kojima su prednjačili oni gostovanja stand-up komičara iz cijele Hrvatske i regije. Gosti Norris Cafea su uživali u nastupima samostalnih i nezavisnih umjetnika koji su svojim autorskim radovima pokazali veliku snagu smijeha i dobrog raspoloženja.

Ove godine počela je treda sezona stand up gostovanja uz jedan dodatak: pokrenut je ČAK MAJK, Open mic event koji se održava svakog drugog petka u večernjim satima. Uprava Norris Cafea odlučila je na vrlo ambiciozan način pomoći mladim i neafirmiranim izvođačima te omogućiti nastupe pred publikom željnom smijeha i dobre zabave. Norris Cafe je mjesto koje gosti doživljavaju kao svoj dnevni boravak i rado će podržati mlade snage u duhu zaštitnika Cafea – Chuck Norrisa. Postoji li bolji patron dobre zabave od osobe o kojoj su napisani svi vicevi. Dvaput.

Zajedništvo, podrška i prijateljstvo – to su osnovna tri postulata na kojima se temelji ČAK MAJK i svi dobronamjerni komičari, koji žele pokazati svoj originalni materijal, neka se slobodno prijave.

Održana su tri ČAK MAJK-a do sad, a nedavni LADIES NIGHT: TRUMP ORGY bio je tematski naslonjen na povedanje svijesti o diskriminaciji žena u svijetu. Iako živimo u modernom dobu, nevjerojatno je da se žene još uvijek predstavljaju kao objekti. Predsjednički kandidat Donald Trump podigao je letvicu u muškom šovinizmu i dame koje su nastupale na Tredem ČAK MAJKU osvrnule su se na trendove i ponudile su svoj komentar. ČAK MAJK predstavlja platformu gdje se mladi ljudi mogu afirmirati i redi svoje stavove bez osude i cenzure.

Projekt vode dva moderatora, Mario Šantek i Željko Grmuša, i njihova zadaća je pripremiti izvođače, dati im podršku i najaviti publici. Uvijek se traži karta više i u lijepom ozračju komičari mogu dati najbolje od sebe.
Idući event je planiran 16. prosinca pod nazivom ČAK MAJK IV: Santa’s Secret gdje de se prigodno prikazati stavovi o potrošačkom društvu, blagdanskom ludilu i obiteljskim odnosima. Vjerujemo da će publika imati sjajan kraj godine te da ćemo u sezonu 2017. krenuti s novim elanom i jakim komičarskim imenima.

Zato, ne čekajte. Pošaljite svoje materijale, dođite i nastupite. Smijeh je dobar. I ne košta ništa.
Dođite i budite svoji. Jer su svi drugi zauzeti.