Modni dizajner Ivica Skoko i make up artistica Ivana Bilandžija Billy zamijenili su uloge s konobarima zagrebačkog Buzz bara te su u sklopu humanitarne akcije na jedan sat postali konobari. Osim što su se dobro zabavili, dobro uigrani duo Billy i Skoko ugostili su i brojne poznate goste koji su dali svoju podršku ovoj plemenitoj akciji.

Naime, ovo je samo jedna u nizu humanitarnih večeri, a prihod prikupljen ovom akcijom namijenjen je projektu humanitarne organizacije ADRA Hrvatska i dvjema osnovnim školama iz Vukovara te će omogućiti učenicima slabijeg imovinskog stanja pohađanje školske nastave u prirodi. Cilj projekta je omogućiti svoj djeci priliku za sretno i kvalitetno djetinjstvo i školovanje.

Ivica Skoko i Billy koji su se pridružili nizu “poznatih konobara” poput Luke Vidovića, Dubravka Šimenca, Andree Andrassy, Ivana Šarića, Martina i Valentina Sinkovića i mnogih drugih.

Lijepo je biti dio ovakve akcije pogotovo kad znamo da ćemo na ovaj način pomoći djeci i razveseliti ih. Drago nam je što smo imali priliku sudjelovati i zahvaljujemo svima koji su nas podržali. Nama je bilo zabavno, a vjerujemo i našim gostima”, izjavili su Billy i Skoko nakon što su sat vremena vrijedno ispunjavali želje svojih gostiju