Početna Događanja Bugarski etno-jazz u Močvari: 34’O!

Bugarski etno-jazz u Močvari: 34’O!

34’O (Three For All) je bugarski jazz fusion trio osnovan 2018. godine u Sofiji. Iako je trojac duže vrijeme surađivao na odvojenim projektima, 34’O bend je nastao nakon što su počeli svirati vlastite aranžmane kubanskih skladbi na električnoj gitari i saksofonu.

 

PONEDJELJAK 23.08 • POČETAK 21:00 • UPAD 35 KN
Pretprodaja ulaznica: entrio.hr i prodajna mjesta Entria

Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je organičen.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa, od sad proširena na nasip, otvorena je svakim danom od 17 do 24 h.

34’O ima specifičan zvuk inspiriran jazz tradicijom u kombinaciji s kubanskim i balkanskim ritmovima. Njihov glazbeni stil nije strogo definiran već često eksperimentiraju s elektronikom, vokalima, različitim aranžmanima ili kolaboracijom s glazbenicima iz drugih žanrova i glazbenih stilova.

Svoje umijeće je bend izbrusio na koncertima, a od 2019. su održali više od 50 koncerata te s nastupima nisu stali ni za vrijeme pandemije pa su koristili svaku priliku da se popnu na pozornicu i svoje umijeće pokažu pred publikom. Često surađuju s drugim glazbenicima pa su tako i snimili nekoliko glazbenih videa s drugim bugarskim glazbenicima gdje su se okušali u raznim stilovima – osim jazza i kubanske glazbe, ‘plovili’ su balkanskim, južnoameričkim, ali i elektronskim zvucima. 34’O nikada ne bježe od suradnje i eksperimentiranjem u svojem glazbenom izboru.

Ovaj bugarski sastav u Močvaru dolazi u sklopu njihove balkanske turneje.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here