Jedna od težih odluka koju su brojni roditelji, ali i koju će mnogi budući morati donijeti, svakako je ona o izboru dječjih kolica. Kako ih odabrati, gdje kupiti, o kojim karakteristikama voditi računa – pitanja su koja mnogi postavljaju prije finalnog odabira jednog od, nedvojbeno, najvažnijih dijelova dječje opreme. Odabir je time teži, jer kolica su proizvod koji će biti u svakodnevnoj upotrebi od trenutka kada se dijete rodi i naredne dvije godine te će prijeći stotine kilometara u šetnjama. U bogatoj ponudi dječjih kolica ističe se Bugaboo, brend koji je prije 20 godina pokrenuo svojevrsnu revoluciju dječjih kolica, sa svojim inovativnim proizvodima pomoću kojih su željeli olakšati život roditeljima diljem svijeta. Kao i tada, Bugaboo i danas predstavlja kompaniju kojoj je u fokusu razvoj vrhunskih proizvoda najboljih performansi, koja nadilaze samu šetnju.

Nakon  mnogobrojnih odličnih proizvoda koje su osmislili tijekom prethodnih godina, iz Bugaboo radionice ove jeseni stiže nešto sasvim senzacionalno. Bugaboo Ant najlakša su i najkompaktnija kolica na tržištu, s mnoštvo pametnih i promišljenih značajki koje svaku šetnju ugodnom i zabavnom. Integrirani ovjes na svim kotačima omogućuje ravnomjernu vožnju koja podržava svu težinu djeteta, dok lako okretni volan omogućuje guranje i upravljanje s jednom rukom. Mala, ali moćna, Bugaboo Ant teže tek 7,2 kg te su najlakša Bugaboo kolica dosad, ali su također iznimno snažna: mogu nositi dijete težine do 22 kg. Idealan su suputnik za putovanja:  s kompaktnom presavijenom veličinom od samo 55 x 38 x 23 cm mogu se koristiti kao ručna prtljaga za većinu aviokompanija. Također, uvijek dostupna stražnja košara za prtljagu i velika košara ispod sjedala pružaju kombiniranih 8 kg dodatnog skladišnog kapaciteta.

Inovativno, reverzibilno sjedalo može se postaviti prema vama kako biste poboljšali povezanost s djetetom ili okrenuto prema vani, kako biste potaknuli dječju interakciju s okolinom, što je osobito važno u ranim godinama djetetova razvoja. Oblik ispunjava funkciju u ergonomskom sjedištu, koje kombinira i podršku i fleksibilnost. Naslon koji se naslanja na leđa dizajniran je tako da pomogne djetetu da sjedne ravno kako bi poboljšao držanje i povećao udobnost. S iznimnom predanošću ekologiji i održivosti, svi dijelovi Bugaboo Ant-a pričvršćeni su vijcima (umjesto dosadašnjih zakovica) kako bi roditelji mogli lako zamijeniti dijelove kada je to potrebno. Kad im istekne ‘radni vijek’, čak 80 % kolica može biti reciklirano. Tu se ističe i ekološki predznak samih kolica, koji je u današnje vrijeme postao iznimno važan.

Bugaboo Ant – kolica za putovanja i kolica za svakodnevnu upotrebu, savršena za moderne roditelje sklone avanturama i u stalnom pokretu. Rođena su iz briljantne ideje i potrebe za kompaktnim i lakšim kolicima za obitelji koje žive u manjim prostorima te roditelje koji putuju s djecom. Osmišljena za svakodnevnu upotrebu, dizajnirana da traju cijeli život.

Bugaboo Ant možete nabaviti na Bugaboo službenoj stranici (www.bugaboo.com) i na Bugaboo prodajnim mjestima u Hrvatskoj (https://www.bugaboo.com/HR/en_HR/store-locator).