Tuheljska noć, manifestacija koja se godinama održava zadnju subotu u srpnju, spoj je tradicije i kulture Hrvatskog zagorja te je sve više vole i strani gosti koji u Tuhelj dolaze na odmor. Zabava za sve generacije započinje nastupom Limene glazbe Tuhelj i mažoretkinja Dubrovčan, a nastavlja se uz  Boss bend, Disco DJ i Mineu, dok su gosti iznenađenja kuburaši „Gromovi Zagorja“.

Uživat ćete u lokalnim specijalitetima ovog kraja, a animatori će se pobrinuti da se djeca kući vrate nasmijanih lica. Ljubitelji koktela svoje će mjesto pronaći u koktel baru u kojem se u više navrata tijekom noći i ove godine priprema spektakularan koktel show.

Tradicija na tanjuru

U Termama Tuhelj znaju da hrana igra važnu ulogu na svakoj zabavi, stoga su se u hotelu Well**** posebno potrudili u prezentiranju tradicionalnih zagorskih specijaliteta. Zagorski štrukli, roštilj, odojak…, nezaobilazna su jela koja će se moći kušati i ove subote u okviru Tuheljske noći.

Zabava za najmlađe

Animacijski tim Terma Tuhelj pobrinut će se  za odličnu zabavu mališana koji će uživati u skakanju na velikom napuhancu u obliku džungle, ali i u dječjem kutku gdje ih očekuje face painting, klaun Balonko te maskote Tuhi i Oli.

Kao i svake godine tu je raskošan vatromet u ponoć te brojna ostala iznenađenja.

Ulaz je slobodan, a u sklopu manifestacije održat će se i Well malonogometni turnir koji će započeti dan ranije.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here