Foto: PRESSNajveći romski simfonijski orkestar, Budapest Gypsy Simphony Orchestra nakon pet godina ponovno dolazi pred hrvatsku publiku.

U magični petak, 13. prosinca, u Košarkaškom centru Dražena Petrovića, stotinu će romskih violina zasvirati tradicionalnu romsku glazbu kao i niz najvećih klasičnih djela i to napamet, bez nota i partitura. Njihovu nadarenost i virtuoznost hrvatska publika redovito nagrađuje rasprodanim koncertima, pa je tako njihove poslijednje nastupe u Zadru i Zagrebu pratilo preko 7000 posjetitelja, te se za oba koncerta tražila ulaznica više.
Upravo iz tog razloga, Budapest Gypsy Symphony orchestra svoj novi zagrebački koncert žele održati u većem prostoru kako bi svi zainteresirani zauzeli svoje mjesto na ovom gala koncertu. No, iako sviraju u većem prostoru, njihovih stotinu violina zaplesati će oko Vas i stvoriti intimnu i opuštenu atmosferu, baš onakvu kakva je i svojstvena ovim nadarenim muzičarima.
Za sve posjetitelje smo pripremlili i posebne cijene ulaznica do 1. Studenog, a one su slijedeće:

LOŽE – 300 kn
VIP PARTER – 200 kn
PARTER 1 – 150 kn
PARTER 2 – 100 kn
TRIBINA – 150 kn
TELESKOP – 100 kn,
Nakon 1. 11. cijene ulaznica povećat će se za 20 % , zato iskoristite ovu pogodnost i osigurajte si mjesto u publici kako bi i Vas obuzela čarolija ritma i emocija .