Brzo do novog posla s posao.hr. Pregledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovaj tjedan!

Grosbasket d.o.o. traži Prodavača / Sales Assistant (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se radni odnos na određeno s mogućnošću produženja, rad u smjenama, stimulativna primanja, mogućnost razvoja karijere te pogodnosti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 15.5.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Agenta u pozivnom centru (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje komunikaciju s naručiteljima i korisnicima prijevoza, dispečiranje vožnji te ostale zadatke. Idealni kandidat treba biti komunikativan, spreman na rad u smjenama, poznavati Microsoft Office paket i engleski jezik. Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 1.6.2024.

TEB – Poslovno savjetovanje d.o.o. traži Savjetnika – urednika za područje poreza i računovodstva (m/ž). Posao uključuje predavanja na TEB-ovim edukacijama, savjetovanje klijenata, komunikaciju s klijentima i suradnicima te pisanje stručnih članaka i priručnika. Prijavite se putem linka do 6.5.2024.

Snacky Coffee j.d.o.o. / Caffe bar Koma traži Konobare (m/ž) za rad u Zagrebu, na lokaciji Zvonimirova 137. Iskustvo nije potrebno, ali je poželjno. Posao uključuje rad na šanku, posluživanje gostiju, naplaćivanje, pripremu napitaka i slično. Prijavite se putem linka do 3.5.2024.

Frizerski studio u centru Zagreba traži samostalnog Frizera (m/ž) s pet godina radnog iskustva. Nudimo odlična primanja, rad u dobro organiziranom timu, redovna usavršavanja i mogućnost napredovanja. Poželjne karakteristike su samostalnost i komunikativnost. Prijavite se putem linka do 7.5.2024.

Fame Commerce d.o.o. traži Voditelja marketinga (m/ž) za rad u Velikoj Gorici. Posao uključuje sudjelovanje u izradi i provedbi marketing plana, kreiranje vizuala i sadržaja za društvene mreže te grafičku pripremu materijala za tisak, web i kampanje. Potrebno je minimalno 1 godinu iskustva, poznavanje digitalnog marketinga i rada u Adobe programima te izvrsna informatička pismenost. Prijavite se putem linka do 8.5.2024.

Easy Asset Management d.o.o. zapošljava na dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu. Poslodavac nudi stabilna primanja, edukacije, zanimljive i izazovne projekte te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 25.5.2024.

FSB Solutions d.o.o. traži Montera (m/ž) za rad u Zagrebu. Nude se stimulativna primanja uz mogućnost zarade do 2.000,00 EUR neto, plaćen smještaj i terenski dodatak, dodatak na plaću za topli obrok i prijevoz, te plaćen godišnji odmor. Prethodno radno iskustvo nije uvjet, ali je poželjno. Prijavite se putem linka do 5.5.2024.


GRAWE Hrvatska d.d. traži Voditelja prodajnog tima (m/ž) za rad u Zadru, Zaprešiću i Splitu. Od kandidata se očekuje minimalno SSS, iskustvo u razvoju i vođenju timova, iskustvo u prodaji i radu sa strankama (poželjno), poznavanje rada s MS Office alatima, osnovno znanje engleskog jezika te vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 9.5.2024.

Europa 92 d.o.o. traži VIŠEG PRODAVAČA-STILISTA (m/ž) za rad u Zagrebu, Zaprešiću, Zadru, Splitu, Puli, Rijeci i Samoboru. Uz početna primanja od 900,00 € neto, nudimo bonuse, plaćene troškove prijevoza i prehrane, božićnicu, nagrade za preporuku novih kolega te mogućnosti dodatnih dana godišnjeg odmora. Prijavite se putem linka do 10.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!