Brzi put do posla je preko posao.hr. Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna!

Eko Taxi d.o.o. traži Agenta u pozivnom centru (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje komunikaciju s naručiteljima i korisnicima prijevoza, dispečiranje vožnji te ostale zadatke. Idealni kandidat treba biti komunikativan, spreman na rad u smjenama, poznavati Microsoft Office paket i engleski jezik. Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 1.6.2024.

Auto Salon Toš d.o.o. u Zagrebu – Sesvetama traži Automehaničara (m/ž) s minimalno 2 godine radnog iskustva. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno, rad u dinamičnom okruženju, mogućnost usavršavanja, redovitu plaću i poštivanje prava zaposlenika. Potrebno je poznavanje rada na računalu i dijagnostičkim uređajima, vozačka dozvola B kategorije te samostalnost i timski duh. Prijavite se putem linka do 2.4.2024.

Oglasnik d.o.o. traži Studente u marketingu (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje osmišljavanje sadržaja za društvene mreže i blog, izradu vizuala, analizu metrika, sudjelovanje na sastancima i razvoju marketinške strategije. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

Transcom WorldWide d.o.o. traži Agente za teleprodaju poslovnim korisnicima (m/ž) u Zagrebu. Traže se kandidati s osnovnim poznavanjem MS Office paketa, samostalni, motivirani, organizirani i komunikativni, poželjno s poznavanjem procesa iz energetike. Rad u Transcomu nudi priliku za razvoj karijere, potiče pozitivnu radnu atmosferu i podržava timski duh. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

Europa 92 d.o.o. traži Prodavače/Stiliste (m/ž) za rad u više gradova uključujući Zagreb, Split, Rijeku i Pulu. Poslodavac nudi početnu plaću od 800 € neto te brojne pogodnosti poput bonusa, plaćenih troškova prijevoza i prehrane, te dodatnih dana godišnjeg odmora. Prijavite se putem linka do 3.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Interaktivna zabava d.o.o. traži Animatora/Odgajatelja (m/ž) za tematski park Igrandia & Marsupia u Zagrebu. Potrebno je iskustvo u animaciji, plesu, glumi ili sličnim aktivnostima, odlične komunikacijske vještine te sposobnost rada u dinamičnom okruženju. Početna neto plaća je 940,00 €, s mogućnošću povećanja nakon probnog roka od 6 mjeseci. Rad nedjeljom i blagdanom plaćen je 60% više. Nude se stimulativna radna atmosfera, mogućnost ostvarivanja dodatnih bonusa te prilika za profesionalni razvoj i napredovanje. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Djelatnika (m/ž) na poslovima pakiranja, pripreme i otpreme robe za internet prodaju – webshop za radno mjesto u BAUHAUS-Žitnjak. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, sklonost timskom radu i komunikativnost. Nude se razni beneficiji poput popusta za zaposlenike, dodataka na plaću za rad nedjeljom, blagdanom ili prekovremenim radom, obuke, stručno uhodavanje te ugodna radna okolina. Prijavite se putem linka do 19.4.2024.

Grande Comercio d.o.o. traži Zidara (m/ž) za rad u Zagrebu. Poslodavac se bavi gradnjom obiteljskih kuća na području Zagreba. Nude se odlični uvjeti rada, poštivanje radnog vremena s vikendima slobodno te radno vrijeme od 08:00 do 16:00 sati. Potrebna je stručna sprema kvalificiranog zidara te minimalno godinu dana iskustva. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

Tvrtka KONE d.o.o. traži Servisnog tehničara (m/ž) za dizala u Zagrebu. Posao uključuje redovite servisne preglede i popravke dizala prema nalozima ugovornih partnera. Nude se motivirajući sustav kompenzacije, osposobljavanje te dugoročne karijerne prilike, uz profesionalne alate i opremu. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!