Popularni kanadski rocker Bryan Adams, čovjek koji je u gotovo četrdesetogodišnjoj karijeri prodao više od 100 milijuna albuma, nastupit će 9. studenoga u zagrebačkoj Areni!

Bit će to drugo Adamsovo gostovanje u Zagrebu: prvi put nastupio je 2000. godine, a 2006. godine održao je koncert u Osijeku. Svestrani umjetnik i miljenik publike u sklopu turneje promovira novi album Get Up objavljen 2015. godine. Osim Zagreba te Brna u Češkoj, u kojemu 19. studenoga završava turneju, nastupit će u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Nizozemskoj, Austriji, Belgiji, Italiji i Švicarskoj.

Bryan Adams jedan je od najprodavanijih izvođača rock-glazbe. Svjetsku je slavu stekao osamdesetih nakon četvrtoga albuma Reckless koji je prodan u četiri milijuna primjeraka. Brojne Adamsove izvedbe danas su klasici: Please Forgive Me, All for Love, Summer of ’69, Have You Ever Really Loved a Woman, Run toYou, Cuts Like a Knife, Heaven… Hit-singl  I Do It for You iz 1991. godine proveo je 16 tjedana na vrhu britanske ljestvice poretka! Uz pjevanje, sviranje i pisanje Adams je priznat i u svijetu fotografije, a ništa manje važan nije ni doprinos što ga daje svojom fondacijom The Bryan Adams fondation te aktivizmom u borbi za prava i zaštitu životinja.

Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventim po cijeni  od 299, 349, 399 i 750 kn.