Ana Miščević i Rene Bitorajac
Ana Miščević i Rene Bitorajac

U subotu je otvorena 23. Top Shop prodavaonica u Hrvatskoj, na adresi Ilica 44 u Zagrebu. Uz iznimno veliko zanimanje Zagrepčana, bez obzira na vrlo kišno jesensko poslijepodne, događanju su prisustvovale i brojne osobe iz javnog života.

Tako su, u jesenskom meniju koji je za samo 45 minuta u Delimano posuđu pripremila Suzy Josipović Redžepagić, autorica najprodavanije domaće kuharice zadnjih nekoliko godina “Mama zna” uz moderatoricu, poznatu TV-voditeljicu Anu Miščević, uživali i Mario Petreković, Lana Banely, Jasna Bilušić, Lejla Filipović, Vanja Mamić, Rene Bitorajac, Ronald Braus, grupa Mejaši, Ana Gruica, Nada Rocco, Iva Goluža te Antonija Gogić.  Svi prisutni oduševili su se  delicijama poput rižota s vrganjima, porilukom i bućom, aromatičnom krem juhom od buće i đumbira te carskim drobljencem s kestenima.

Novu trgovinu, posebnu po novom konceptu interijera, otvorio je direktor Studio Moderne za Hrvatsku, gospodin Dejan Grbić, a otvorenje je svojim dolaskom uveličao i vlasnik Grupacije Studio Moderna, gospodin Sandi Češko.

‘’Iznimno sam ponosan na novi koncept naših trgovina koji premijerno predstavljamo upravo ovdje, u Hrvatskoj. Novi, moderniji izgled Top Shop trgovina, u kojima možete pronaći proizvode jakih brandova poput Dormea, Delimana, Walkmaxxa, Kosmodiska, Sharka, Wellnea i Liveactivea, rezultat je dugogodišnjih istraživanja navika i potreba naših kupaca. Naša je želja da se kupci u trgovini osjećaju ugodno te da s lakoćom pronađu željeni proizvod,” izjavio je g. Sandi Češko.

Studio Moderna vodeća je multikanalna i DRTV kompanija u srednjoj  i istočnoj Europi s više od 300 milijuna kupaca i više od 7000 zaposlenih u preko 20 zemalja. Kompanija Studio Moderna posvećena je razvoju vlastitih uspješnih brandova kao što su Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Kosmodisk, Wellneo, LiveActive i Bigfish.