U prelijepom prostoru Guvernerove palače, petu godinu za redom, dogodila se modna čarolija. Extravagant Gala powered by Dr. Vivians anti age serum, a u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja, Rijeku je ponovo pretvorila u modnu prijestolnicu regije.

Najbolje od sebe predstavili su neki od najpoznatijih domaćih dizajnera – Boudoir, Elfs, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Hero4Heroes, Lusso Couture, Andrea Anić Profound Apparel i Peperoncina design, koji su u Guver privukli brojne ljubitelje mode, ali i mnoga poznata lica.

Među ostalima, u publici su se tako našli i Juraj Zigman, Danijela Gračan, Elena Tomeček Zdjelar, Ivana Paris, Damir Kedžo, Tina Vukov, Ivana Delač, Vedrana Linardić, Olja Vori i mnogi drugi, koji su ovom prilikom pokazali ne samo strast prema modi i stilu, nego i veliko srce.

I ovogodišnja Extravagant Gala je, već tradicionalno, bila humanitarnog karaktera, a svi koji su kupili svoju ulaznicu sudjelovali su u prikupljanju sredstava za humanitarnu akciju Sve za našu djecu, koju organiziraju Udruga Riječko srce i Kanal Ri. Ukupno je prikupljeno čak 17.550 kuna.

Extravagant Gala powered by Dr.Vivians Estetics i ove je godine imala snažnu podršku brojnih sponzora: TZ Kvarner, Apivita, CCC, Borboleta, Ghetaldus Rijeka, Kutjevo, Zigante tartufi, ZTC, G3 spirits, Hotel Navis, Ordinacija dr. Stanić, PSC Primorje, Vida Loca Glitter i Cammeo pridonijeli su ovoj ekstravagantnoj večeri, a svi gosti zasladili su se i slasticama iz Cacaa.

Za kosu modela pobrinuo se Kevin Murphy team, a make up potpisuje Iva Berišić team za Catrice.

Nakon fantastičnog niza modnih revija, sjajno raspoloženje iz Guvernerove se palače preselilo u prostor Teatro Lounge bara, savršenu lokaciju za nastavak glamurozne modne priče.