Grupa Brkovi pokrenula je akciju u kojoj će prvih sto “friško” razvedenih muškaraca nagraditi besplatnom ulaznicom za koncert karijere koji zagrebačku punk folk wellness mašinu očekuje 7. ožujka u Domu sportova.

Osobno dočekuju razvedene muškarce

Do ulaznice se dolazi jednostavno. Prvih sto muškaraca koji prilože valjan dokaz da su pretrpjeli razvod braka – dakle, kopiju potvrde ili rješenja o razvodu – dobivaju besplatnu ulaznicu. Akcija se odvija isključivo u zagrebačkom Dirty Old Shopu u Tratinskoj 22 gdje se donosi potvrda i podižu karte, a traje do isteka zaliha.

Akcija će vrhunac doživjeti u četvrtak 19. veljače kada će članovi bedna Tomac i Shamso69 u Dirty Old Shopu osobno dočekivati razvedene muškarce i dijeliti im “zaslužene” gratis ulaznice. Početak druženja planiran je za 18 sati, a trajat će do 20 sati.

Koncertu karijere prethodi prvi album

Ususret najvećem koncertu njihove karijere Brkovi su objavili prvi koncertni album koji se može poslušati i pogledati samo na njihovom YouTube kanalu. Materijal je snimljen u Tvornici kulture na rasprodanom koncertu kojim su promovirali album “Pizda materina”.

Prvi live Brkova sadrži ukupno 25 pjesama među kojima su hitovi poput “Nisam ja za tebe”, “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Nisi me bila vrijedna”, “Ornela”, “Švaler”, “Slušaj sada dobro”, “Neću da idem u disko skup”, “Samo pijan mogu”, “Balkan Star” i dr.

Spojivši naizgled nespojivo – emotivne stihove turbofolka sa žestinom punk rocka i težinom heavy metala – Brkovi nisu izmislili ništa novo, ali način na koji to izvode ostavlja bez daha. Puno grublji, prljaviji, direktniji, duhovitiji i glasniji nego bendovi s kojima ih površno stavljaju u istu ladicu, Brkovi su se do brojne publike probili “DIY” principima, poklanjavši albume na svojoj web stranici, proputovavši tisuće kilometara po cijelom Balkanu i razumjevši da im je u današnje vrijeme internet praktički jedini medijski saveznik.

Nema kluba i festivala na kojem nisu nastupili, suvereno se probivši iz zadnjih redova i malih slova do statusa headlinera, pa se bez sumnje može zaključiti da su, u ovom trenu, Brkovi među tri najtraženija benda naše regije.

Do 6. ožujka cijena ulaznice u pretprodaji je 60 kn, dok će na dan koncerta iznositi 80 kn. Prodajna mjesta su Dirty old shop (Tratinska 22), Rockmark (Berislavićeva 13), Dancing Bear Shop (Gundulićeva 7), Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7) te Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr.

Brkovi nagrađuju razvedene muškarce