Mladi sarajevski umjetnik, interpretator i autor sevdalinki, koji je svoju glazbenu karijeru dokazao nizom velikih koncerata u skandinavskim zemljama, Francuskoj, Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj, Turskoj i Italiji, a prije velikog pariškog koncerta, te američke turneje, najavljuje svoj prvi solistički koncert u Zagrebu, u ponedjeljak 19.09. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 20 sati.

Ovo je prilika da i zagrebačka publika doživi cijeli performans koji prati nastup ovog, vrsnog, osebujnog i samoukog umjetnika koji je svoj glazbeni put našao u sevdahu kojem se posvetio osim izvođački i kao kompletan umjetnik, kantautor.

Stoga ćemo u Zagrebu moći uživati u pjesmama s njegova tri izdana albuma, ali i u nekoliko novih skladbi s albuma koji izlazi krajem ove godine. Posebno zanimljiv je i repertoar s njegovog drugog albuma „Moj sevdah“ čijih je 17 skladbi Božo otpjevao u verziji akapela sevdaha te na taj način pokazao svoje iznimne glasovne mogućnosti.

Osim sevdaha, uživa u jazzu, bluesu i soulu čije elemente često unosi i u svoje interpretacije. Osim pjevanja, Božo Vrećo ima i specifičan način oblačenja. Nastupe započinje u elegantnim muškim odijelima, a zatim se presvlači u raskošnu haljinu i nosi veliki broj ogrlica. Na taj način u potpunosti  se može uživjeti  u muške i u ženske tekstove iznoseći ih u punoj emotivnoj snazi .

Jedini je glazbenik koji danas piše i unapređuje sevdalinke, a njegova muzika dio je filmova i kazališnih predstava.