Početna Mozaik Božićni domjenak HGK okupio novinarsku elitu

Božićni domjenak HGK okupio novinarsku elitu

Prepuna dvorana Hrvatske gospodarske komore jučer je bila poprište božićnog domjenka za predstavnike medija, kojem je prisustvovalo preko stotinu poznatih novinarskih lica. Tako su u blagdanskom druženju uživali Mislav Togonal, Davor Meštrović i Damir Smrtić s HRT-a, zatim Tomislav Jelinčić, Damira Gregoret, Igor Bobić i Boris Mišević s RTL-a, Ivana Pezo Moskaljov, Vjekoslav Đaić, Ivan Forjan, Barbara Štrbac i Tatjana Krajač s Nove TV te Petar Štefanić, Anka Bilić Keserović, Nataša Božić i Sandra Križanec s N1 televizije.

Uzvanicima se obratio predsjednik HGK Luka Burilović, koji se osvrnuo na gospodarske i društvene izazove koji nas očekuju u narednoj 2018. godini, poput ozbiljnijeg pristupa reformama i pronalaska kvalitetnih rješenja za nedostatak radnika.

Govoreći o izazovima pred nama posebice je istaknuo zahtjevnu zadaću predstavnika medija u tom procesu. „Ako pogledate koliko je društvenih pitanja otvoreno upravo zahvaljujući vama, onda uloženi trud dobiva smisao“, naglasio je Burilović, pozvavši sve uzvanike da iskažu svoju potporu hrvatskom gospodarstvu te da ovih blagdana kupuju i daruju hrvatsko.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here