Novo izdanje ženskih ćakula spisateljice i stand-up komičarke Marijane Perinić održano je u sasvim prigodnom tonu – na božićnom repertoaru «Ženske priče» s radijskim kolegicama Doris Pinčić i Ivanom Plechinger pričalo se uglavnom o ljubavi i prijateljstvu. Tematsku humanitarnu večer u klubu Opera upotpunili su sociolog i pisac Bruno Šimleša i glumac Robert Kurbaša, prijatelji, kolege i poslovni partneri gošći posljednje ovogodišnje «Ženske priče».

Priču o svojoj knjizi “Ono što ostaje samo ljubav je” koja je uslijedila nakon smrti oca započela je Ivana Plechinger, otvoreno govoreći o problemima koji  su doveli do, kako sama kaže, terapije pisanja knjige. Knjiga je danas među publikom izvrsno prihvaćena, a Ivana je zauzeta promocijama diljem Hrvatske, no ipak, kaže, svoje prioritete danas slaže drugačije, imajući na umu prvenstveno osobni život.

dsc_2228

Doris je otkrila da između ljubavi prema radiju i televiziji radije bira izazove radijskog voditeljstva, a što se tiče slave, do nje kaže ne haje, priznavši kako bi najljepše bilo biti u «AB kategoriji», onoj anonimno bogatih.

U ugodnom tonu nastavio se talk show kada su se na sceni pridružili Bruno Šimleša i Robert Kurbaša, nastavivši opušteni razgovor o aktualnim projektima, humanitarnom radu, roditeljskim iskustvama i sponama koje vežu sva četiri gosta posljednje ovogodišnje «Ženske priče» u osobnom životu i radu na osobnom razvoju.

Ova sasvim opuštena božićna priča u prostoru multimedijalnog kluba Opera ponovo je bila humanitarnog karaktera, a sva sredstva od prodaje ulaznica doniraju se Zakladi Ana Rukavina.

«Ženska priča» s Marijanom Perinić nastavlja se krajem siječnja iduće godine, a nova izdanja donose nove zanimljive gošće i njihove goste iznenađenja, bogate nagrade Lisce i Schwarzkopf Professionala za posjetitelje showa i sudjelovanje zainteresiranih putem društvenih mreža.

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here