Od 13. do 15. ožujka, u zagrebačkom Boćarskom domu, održat će se četvrti po redu Međunarodni sajam turizma Place2Go, manifestacija koju je u protekle tri godine pogledalo više od 40 tisuća posjetitelja, a publici je svoju ponudu predstavilo preko 450 različitih izlagača.

“Ono što je značajno za ovaj mali i simpatični sajam je da raste i to ne samo kvantitetom, već i kvalitetom. Vidljivo je to prije svega u činjenici da su ga prepoznale zemlje koje svoje turističke potencijale još do sada nisu prezentirale hrvatskom tržištu, a za prvi put upravo su odabrale Place2go. Tako će se ove godine po prvi puta predstaviti grad Bruxelles i egzotična Namibija, a od nama već dobro znanih, ali i dalje atraktivnih izlagača tu su i zemlje poput Tajlanda, Indije, Malezije, Tunisa, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Turske, Bugarske… Nemojmo zaboraviti ni nama bliske destinacije poput Slovenije, Srbije, Austrije, Mađarske i naravno, mnogobrojne hrvatske izlagače”, izjavila je Damjana Domanovac, direktorica sajma Place2go.

Međunarodni sajam turizma Place2Go

Novost ove godine je da će sudionici sajma u poslovnom dijelu, koji će se održati u petak od 10 do 14 sati, moći pozvati sve svoje poslovne partnere i dogovoriti nove poslove jer će tada sajam biti zatvoren za posjetitelje.

I ove će godine Gastro ulica posjetiteljima omogućiti uživanje u delicijama s raznih strana svijeta pa će tako moći probati Putinove ruske specijalitete, pravi iranski čaj, indijski nan, wok iz Matijine radionice, japanski sushi i bavarske kobasice, a oni koji ne vole eksperimentirati uživat će u domaćim okusima Istre, Like i kontinentalne kuhinje.

Na Place2go marketu moći će kupiti poneki suvenir u obliku začina, voća i povrća, domaćih proizvoda ili neke maštovite rukotvorine.

Kao i prijašnjih godina, moći će se skupljati žigovi izlagača te time sudjelovati u nagradnoj igri Place2go putovnica. Nagrade će i ove godine biti bogate, a izdvajamo putovanje u Pariz za dvije osobe, pet noćenja u Las Vegasu, četiri povratne aviokarte za Dubai, dvije za Istanbul te putovanja u London, Beograd i Mađarsku.

Kakav bi to bio sajam turizma bez putopisaca koji su i za ovogodišnji sajam pripremili zanimljiva predavanja, a više o svemu potražite na www.place2go.hr.

Radno vrijeme sajma

GLAVNA DVORANA

Petak, 13. ožujka

10 – 14 sati – B2B ulaz samo sa akreditacijama i pozivnicama

14 – 19 sati – otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan

Subota i nedjelja, 14. i 15. ožujka

10 – 19 sati – otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan

DVORANA BALON

Petak – nedjelja 10 – 20 sati, ulaz besplatan

Međunarodni sajam turizma Place2Go

1 Komentar