Početna Događanja Blagdanska atmosfera u Z centru traje i dalje

Blagdanska atmosfera u Z centru traje i dalje

Blagdani se bliže kraju, ali cijeli ovaj tjedan stignete se još zabaviti uz adventski program na terasi Z centra. Kućice sa super gastronomskom ponudom uz prijateljske cijene bit će dostupne do nedjelje, 09.01.2022., a sve vas koji ste nas već posjetili i one koji nisu, pozivamo da nam se pridružite.

Također, klizalište će biti otvoreno za sve posjetioce do 27.02.2022. što će zasigurno najviše razveseliti one najmlađe.

Najavljujemo uskoro i otvorenje Burger King-a čime ćemo povećati ponudu food courta Z centra.

Zaista smo ponosni što smo svojim adventskim programom, koji je započeo 27.11.2021., uljepšali mnogima blagdane i dočarali božićnu čaroliju. Kroz živopisne fotografije želimo vam pokazati kako se u Z centru zabavljalo posljednjih mjesec dana uz razne koncerte i predstave u kojima su uživale sve dobne skupine.

Nedjelja, 09.01.2022. u 17:30h – ‘ZAGRIZI U BAJKU’

Zagrizi u bajku prvi je gastronomsko-kazališni projekt koji je spojio tri kreativne žene iz različitih područja: Petru Radin, kazališnu redateljicu i glumicu, Sandru Rončević, gurmanku, food blogericu i autoricu kuharice, te Moranu Zibar, kvizašicu i lovkinju iz HRT-ova kviza Potjera. Glavne junakinje na smiješan i zabavan način kroz svijet bajke prenose poruku o važnosti okupljanja oko stola, zdravijim obrocima i tradicionalnim blagdanskim običajima, uz mnoštvo pjesme, plesa i smijeha.

Predstava dodatno uključuje pravi mali kuharski show uživo da dodatno proširi slasne okuse i mirise. Ciljana publika su klinke i klinci od 5+ godina, kao i njihova starija pratnja, koja će se vjerujemo dobro zabaviti.

Nedjelja, 09.01.2022. u 18:30h – ‘PRAVA ISTINA O DISKO PLESU’

Stand up koji su za vas pripremili Tomislav Tržan i njegov kolega Zoran Jurić pravi je spektakl zabave, smijeha, plesa i interakcije. Traje oko 75 minuta i popraćen je s najvećim disko hitovima. Poznati hrvatski plesač Tomislav Tržan predstavlja preko 50 plesnih pokreta, objašnjava kako su nastali u disko plesu 80-tih, ali na šaljivi način, u stilu Monty Python-a. Same pokrete po želji ponavlja i publika.

Fotografije: G.I. Tepeš i Marko Lasić