Jučer je zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema prikazan jedan od najiščekivanijih crtanih filmova ove sezone, ‘Korgi: Kraljevski pas velikog srca’ te je ispunio sva očekivanja kako mališana tako i njihovih roditelja, a to dokazuje i prepuna kina dvorana.

U zgodama ovog kraljevskog psa na kino platnu uživali su i Bojana Gregorić Vejzović, Iva Radić, Branka Krstulović, Antonija Stupar Jurkin, Matija Cvek, Frano Ridjan, Mirjana Mikulec, Ivica Zadro, Antonija Šola. Opće oduševljenje među mališanima, ali i njihovim roditeljima nastalo je kada su na premijeru došli Korgi psi iz uzgajivačnica Red Foxfire i Beautiful Joy Of Life. Veseli psi koji su sudjelovali i u snimanju spota za naslovnu pjesmu ovog crtića dali su poseban ugođaj ovoj premijeri.

Uoči prikazivanja crtića, Matija Cvek izveo je mini koncert u WOW baru Kaptol Boutique Cinema, gdje je po prvi puta i uživo izveo pjesmu ‘Ako nađem nekoga’, naslovnu pjesmu ovog crtića. Okupljeni roditelji i mališani su zajedno s njim pjevušili ovu veselu pjesmu o ljubavi između čovjeka i njegovog najbolje prijatelja, psa, ali i ostale njegove hitove.

Od redatelja koji nam je donio animirane hitove poput ‘Sammy na putu oko svijeta’ i ‘Mali Bigfoot’ došao je Korgi: kraljevski pas velikog srca. Nestašni i radoznali kraljevski pas Rex koji na svom uzbudljivom putovanju upoznaje različite likove i nađe ljubav dok se pokušava vratiti svojoj vlasnici oduševio je i dirnuo u srca svih gledatelja. Prekrasna animirana, pustolovna komedija prožeta ljubavlju, smijehom te s mnogo preokreta prikovao je sve gledatelje za kino sjedala.

Roditeljima se posebno svidjela glavna pouka filma; da uvijek treba vjerovati u sebe čak i onda kada je to najteže te da se sve događa s razlogom. Poznati glumci poput Judite Franković Brdar,  Luke Bulovića, Janka Rakoša, Antonije Šole, Radovana Ruždjaka, Ljubomira Kerekeša, komičara Ivana Šarića i voditelja Frane Ridjana posudili su glasove simpatičnim likovima te otkrili da im je rad na sinkronizaciji ovakvog crtića predstavljao veliki užitak.

Sigurni smo da će junak ove priče oduševiti mnoge generacije nezaboravnom pustolovinom i mješavinom nestašnih avantura, lijepih prijateljstva i humora. Ovu toplu filmsku priču koju će mnogi nesumnjivo pogledati i više puta u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar kinima. Za više informacija i kupnja ulaznica je moguća na blagajnama kina ili online na: https://www.blitz-cinestar.hr/najave-filmova/korgi-kraljevski-pas-velikog-srca-sink/5950/1/1