Znamo da Parni Valjak ovog prosinca slavi. 40 godina prošlo je od kada je jedan od naših najproduktivnijih rock bendova osvojio svoju prvu pozornicu i prvu publiku, no slave i 20 godina od legendarnog koncerta i albuma koji je ostavio neizbrisiv trag u hrvatskoj diskografiji. Kultni Bez struje: Live in ZeKaeM u maloj dvorani Doma sportova dobit će svoju novu inačicu.

Koncert održan 1995. godine u ZeKaeM-u jedan je od najznačajnijih i najzapamćenijih trenutaka karijere Parnog Valjka. Po uzoru na serijal “MTV Unplugged” bezstrujnim koncertom bend je odlučio proslaviti 20 godina postojanja i to kao prvi hrvatski bend koji je to učinio.

Osim po najprodavanijem live albumu koncert je poznat i imenu – bez struje bend je pomalo nesigurno izabrao kao naziv za unplugged koncert, no neobično ime koncerta uvuklo se pod kožu, postalo njegov simbol i – ostalo!

Ususret zagrebačkim koncertima, Parni Valjak je u Sava centru i Hali sportova u Beogradu održao također akustični i potom električni koncert i oduševio tisuće i tisuće ljudi! Kako mediji prenose, “oni koji su, birajući između akustike u Sava centru i elektrike u Hali sportova, izabrali oba, ne samo da ni na tren nisu zažalili, već su, naprotiv, uživali svake sekunde tih skoro pet sati“! Dva koncerta, 61 pjesma, dvije potpuno drugačije večeri, potpuno drugačije atmosfere, dva potpuno drugačija Parna Valjka. Sati vrhunske glazbe bez daha su ostavili sve koji su prošlog vikenda slavili s Parnim Valjkom, a za dva tjedna i Zagreb će uživati u dvije večeri uz naš najbolji rock bend – 18. prosinca Parni Valjka slavi akustičnim koncertom u maloj dvorani Doma sportova, a 19. električnim koncertom u velikoj dvorani. Ne želite to propustiti!

Koncerti u Domovima sportova približavaju se, a ulaznice polako, ali sigurno – nestaju! Dok ih još ima, ulaznice za rođendanska slavlja Parnog Valjka dostupne su u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu, na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr po cijeni od 150 kuna za akustični koncert u maloj dvorani Doma sportova i 130 kuna za električni koncert u velikoj dvorani.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here