Povodom Dana očeva 19.3., Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR) organizira poseban zabavno edukativni program. U utorak, 19. ožujka 2024. u prostorijama Knjižnice Voltino kroz edukaciju, komunikaciju i pričanje priča obilježit će se važnost očinstva i obiteljske podrške. Ovo jedinstveno i inspirativno događanje rezultat je dugogodišnje uspješne suradnje HURR-a i Knjižnice Voltino. Program počinje u 17:30 sati na adresi Ulica Dragutina Golika 36. Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli.

Program događanja:

  • 17:30 – 17:40 – pozdrav Ane Bakarić, koordinatorice knjižnice i Melite Požgaj, tajnice HURR-a
  • 17:40 – 18:00 – psiholog Bojan Klapčić: “Najbolje od očeva: Što djeca dobivaju zdravim očinstvom”
  • 18:00 – 18:15 – književnica Mirjana Gaura: “Priča o Edi Medi”
  • 18:15 – 18:30 – Domagoj Jakopović Ribafish: “Priroda nije kanta za smeće”
  • 18:30 – 19:00 – neformalno druženje

Posjetitelji će od psihologa Bojan Klapčić čuti što je demokratska strategija u odgoju djece i zašto je ona najbolja, ali i najzahtjevnija odgojna strategija. Najmlađi će uživati u priči Mirjane Gaure o medi koji je zbrisao iz škole, a svi zajedno utvrdit ćemo znanje i ponovit zašto su šume i priroda važni za sve nas u interaktivnom predavanju Domagoja Jakopovića Ribafisha, pokretača projekta RokOtok.

Tijekom cijelog dana, vrata knjižnice Voltino bit će otvorena za sve znatiželjne male i velike umjetnike koji će imati priliku izraziti svoju ljubav prema očevima kroz crtež. Njihova umjetnička djela bit će izložena kao dio posebne izložbe, a svaki crtež bit će nagrađen, zahvaljujući podršci iz tvrtki Promac d.d. i Končar d.d., te posebno personaliziranim privjescima koje su izradili dragi susjedi LaserPlexx d.o.o.

Dan očeva obilježavamo godinama s ciljem educiranja, druženja i nagradnjivanja onih koji su nam najvažniji – naših dragih mališana.

Web: www.ravnopravno-roditeljstvo.com

Facebook: www.facebook.com/Ravnopravno