servisiranje automobilaU Automoto klubu Maksimir od četvrtka28. listopada u 12 sati moći će se dobiti besplatni savjeti o svemu što vas zanima, a vezano je za vaš automobil. Na adresi Ružmarinka 17 okupit će se nekoliko desetaka stručnjaka iz autoservisa koji su se odazvali akciji “Upoznaj bolje svoj auto”. Evo nekih koji će vam stajati na raspolaganju:

  • Ivica Sinković, specijaliziran za elektroniku automobila
  • Mario Crljenjak, tehnička pomoć na cestama
  • Franjo Resas, stručnjak za servisiranje automobila Opel
  • Stjepan Turčić, stručnjak za servisiranje automobila Škoda i VW
  • Rudolf Županec, stručnjak za servisiranje automobila Audi i Seat
  • Slaven Gelenđer, stručnjak za automobile Renault
  • Dragutin Posavec, stručnjak za klimatske uređaje automobila
  • Zdravko Kereš, stručnjak za dizelske motore automobila

Od spomenutih majstora i još desetak drugih saznat ćete sve o tehničkoj strani vašeg automobila, kvarovima te načinima kako ih najbezbolnije  i najjeftinije otkloniti.

Ne brinite, ako sutra ne stignete još ćete imati prilike saznati sve što vas zanima. Akcija će trajati sve do sve do kraja travnja iduće godine. Vozači mogu svoja pisana pitanja dostaviti AMK Maksimir – osobno, faksom, e-poštom ili običnom poštom. U klubu obećaju – bit će odgovoreno u najkraćem roku.

Bolje razumijevanje elektronike

Zašto je AMK Maksimir osmislio ovu akciju? Vrlo brzi razvitak automobilske tehnike, posebice elektronike, stvara velike nedoumice kod mnogih vozača, koji zbog nedovoljne upućenosti i sami uzrokuju kvarove i zastoje na svojim automobilima. Kako je AMK Maksimir u 30 godine postojanja provodio mnoge korisne aktivnosti, ova tehnička akcija ima veliki značaj za podizanje razine tehničke kulture automobilista.

Stručnjaci iz autoservisne djelatnosti pokazati će neke uređaje i alate za dijagnosticiranje kvarova i njihovo sigurno otklanjanje. Djelatnik tehničke pomoći na cestama predočiti će alate kojima se otvaraju zaključani automobili kad zaboravni vlasnici ostave ključeve u unutrašnjosti vozila. Ulaženje u zaključani automobil zbog mnoštva elektronike može načiniti velike štete ako to rade osobe bez određenih znanja i potrebnih alata.

Vozačima koji na bilo koji način sudjeluju u ovoj akciji biti će dodijeljena posebna naljepnica za automobil.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here