Arena Centar u suradnji sa svojim zakupcima organizirao je niz edukativnih, sportskih i zabavnih sadržaja za učenike osnovnih i srednjih škola koji su za proljetne praznike ostali u Zagrebu. Svi organizirani sadržaji u potpunosti su besplatni.

Tijekom proljetnih praznika, od 02. do 06. travnja, u skybowlingu – najmodernijem bowling centru u ovom dijelu Europe odvija se besplatna škola bowlinga za učenike osnovnih i srednjih škola. U ponedjeljak, 02. travnja u školu bowlinga je krenulo preko stotinu školaraca koji će tijekom pet dana naučiti osnove ovog zabavnog sporta, a u petak će iskušati svoje novostečeno znanje na velikom završnom turniru.

Tijekom tjedna u trgovini iStyle od 10 do 11 sati održavaju se kreativno-informatičke radionice za djecu na kojima će polaznici naučiti kako kreirati foto i video sadržaje na računalima.

Svakog popodneva, od 17 do 19 sati na prvom katu Arena Centar održava se USKRS FEST u sklopu kojeg djeca i odrasli mogu besplatno sudjelovati u likovnim radionicama na kojim će imati priliku naučiti kako kreativno oslikavati pisanice, izrađivati uskršnje čestitke od prešanog cvijeća, oslikavati grančice te iskušati mnoge druge kreativne tehnike.

Osim kreativnih radionica u sklopu USKRS FESTA na pravom katu Arena Centra svaki dan se odvija i zabavni program s kazališnim predstavama i koncertima dječjih zborova, a program završava u subotu predstavom za djecu MIFFY te velikim koncertom dječjeg i djevojačkog zbora “Mozzartine” koje će za posjetitelje Arena Centra pjevati uskrsne duhovne pjesme.

Uz besplatne edukativno-zabavne sadržaje za školarce u Arena Centru od. 04. do 07. travnja odvijat će se nagradna igra USKRŠNJA KOŠARICA ARENA CENTRA u kojoj će kupci moći osvojiti preko 2000 vrijednih nagrada
koje daruju dućani Arena Centra i 24sata te vrijedne glavne nagrade koje vam daruju PBZ CARD Jumbo Travel Services i Bijela-tehnika.com. Glavna nagrada je Vikend u Londonu za dvije osobe a ostale su Candy perilica rublja te 3 Candy mikrovalne pećnice.