Belgijski indie kantautor Jerry Spin nastupit će 3. kolovoza u Močvari prije dream pop dua Still Corners. To će mu biti prvi nastup u Hrvatskoj. Zvijezde večeri Still Corners tom će prilikom obilježiti deset godina od izlaska sada već kultnog albuma „Strange Pleasures“! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 23 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili preko njihovog weba, a na dan će ako ih ostane koštati 26 eura.

Jerry Spin glazbeni je alter ego iza kojeg se krije kantautor Jeroen de Gussem. Dolazi iz belgijskog grada Genta. Strastveni je pričopričač, a teme kojima se bavi su društvo, razna ljudska stanja i prilike, kao i povijest koja se ponavlja. U svom debitantskom EP-u “Beasts” bavio se “zvjerskom” i egocentričnom naravi ljudi, ponajprije iz perspektive raznih, ne naročito uspješnih poslovnjaka s margina. Singlovi s tog EP-a imali su sjajnu prođu na belgijskim radio postajama i privukli su značajnu medijsku pažnju. Njegovu glazbu opisuju kao kombinaciju imena kao što su Father John Misty, Gorillaz, Arcade Fire, Arctic Monkeys i Tame Impala. Na nastupima mu se uvijek pridružuje vokalistica, skladateljica i pijanistica Eline Flintrop, a tako će biti i ovaj put u Močvari.

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100075982240494
YT: https://www.youtube.com/watch?v=s9i60V9UikQ
IG: https://www.instagram.com/jerryspinmusic/
SP: https://open.spotify.com/artist/47bHTDsGpklOVb5QpwHRM8

„Strange Pleasures“ otvara veliki hit „The Trip“, koji se već kombinirano na Youtubeu i Spotifyju približio brojci od 200 milijuna slušanja. Osim njega, Still Cornersi će izvesti još velik broj upečatljivih pjesama sa slavljeničkog izdanja koji je izdan za legendarni Sub Pop, kao i mnoge od najpoznatijih pjesama s novijih studijskih albuma. Inače, ovaj duo čine producent i kantautor Greg Hughes i pjevačica Tessa Murray koji su se 2007. slučajno upoznali na jednoj željezničkoj stanici u Londonu. Dosad su izdali pet albuma. Bit će to jedno hipnotično glazbeno putovanje ovog ljeta uz ovu sjajnu londonsku ekipu!
FB: https://www.facebook.com/stillcorners
IG: https://www.instagram.com/stillcorners
SP: https://open.spotify.com/artist/4zKYrXs8iN4AeHmO8ZxNqp
YT: https://www.youtube.com/channel/UCmubnYAiVP0Jmw6HhrK7uiQ

FB event:https://web.facebook.com/events/180517551146995