Uronite u zadivljujuću zvučnu kulisu španjolske Toundre dok isporučuju svoje moćne i atmosferične Post-Rock skladbe, a hipnotički ritam Psihodeličnog Rocka švicarskog Monkey3 neka vas odvede na uzbudljivo putovanje kroz prostor i vrijeme.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.

Toundra je instrumentalni Post-Rock bend porijeklom iz Španjolske koji su u preko 15 godina stvaralaštva isklesali impresivnu diskografiju.

Od njihovog prvog studijskog albuma “I” koji je osvježio Post-Rock scenu i nadahnutim putovanjem “II” koje nas je preplavilo emotivnim valovima zvuka, Toundra su dokazali da su majstori svog zanata. Njihov treći album “III” donio nam je eklektične melodije koje se stapaju u harmoničnu simfoniju, dok je “IV” izazvao zemljotres na glazbenom nebu svojim progresivnim zvukom.

Nastavljaju sa svojim petim albumom “Vortex” u kojem istražuju nove dimenzije i pritom nadmašuju sva očekivanja. Snažna kreativnost i energija benda kristalizirala se u čudesnom albumu “Das Cabinet Des Dr. Caligari”, a njihov posljednji uradak “Hex” posebno pokazuje njihovu sposobnost stvaranja glazbene priče koja se doživljava svim osjetilima.

Otkrijte čaroliju Toundre i upustite se u iskustvo koje će vam promijeniti perspektivu o glazbi.

Monkey3 je instrumentalni psihodelični kvartet iz Švicarske čija je karijera započela prije više od dva desetljeća. Strast prema Space Rock, Psychedelic Rock, Stoner Rock i Prog Rock glazbi vuku još iz brojnih jam sessiona iz 2001. godine, dok kao stalni sastav djeluju od 2003. godine kada su također izdali svoj prvi i istoimeni album “Monkey3” pod Buzzville Recordsom.

Poznati su po svojim groove riffovima, eteričnim melodijama i očaravajućoj atmosferi koja osvaja osjetila, dok zamršenom strukturom pjesama uspješno kroje zvučnu tapiseriju koja bez napora spaja glazbenu težinu s kozmičkim spokojem. Njihovi nastupi uživo su transcendentno putovanje koje publiku vodi na impresivnu vožnju kroz vrijeme i prostor.

Nakon svog drugog studijskog albuma “39 Laps” stječu veliku bazu obožavatelja i započinju veliku europsku turneju koja obuhvaća kultne festivale kao što su Roadburn, Hellfest i Desertfest. S albumom “The 5th Sun” (2013.) započinju suradnju s Napalm Records pod čijim su labelom izdali ukupno 4 albuma do sada.

Monkey3 nas uvlači u svoj svijet bez granica preko psihodeličnih odiseja do hipnotičkih riffova. Njihova glazba osvaja srca slušatelja širom svijeta i nesporno je da su majstori svoje umjetnosti.