U  idiličnom krajoliku Podravine, selu Repaš, smjestila se novootvorena Bike & Bed House Repaš 88, turistički objekt koji posjetiteljima nudi odmor i relaksaciju daleko od gradske gužve. Svim posjetiteljima, bez obzira na to jesu li u potrazi za dobrim biciklističkim stazama, mjestima za lov i ribolov ili samo s obitelji i prijateljima žele uživati u netaknutoj prirodi i kupanju u rijeci, vrata ovog renoviranog obiteljskog imanja su širom otvorena.

B&B House Repaš

Malo gospodarstvo sastoji se od dvije trokrevetne sobe, ugodnog drvenog Lounge bara i prostranog dvorišta prigodnog za roštilj, sunčanje i sportske aktivnosti. Ako posjetitelji izraze želju za boravkom na otvorenom, bez problema mogu postaviti šator u dvorištu i boraviti ispod otvorenog neba. Maleni voćnjak i povrtnjak opskrbit će sve turiste svježim voćem i povrćem, a simpatični i susretljivi vlasnici rado će podijeliti svoje kulinarske recepte, povezati vas s brojnim lokalnim proizvođačima hrane i organizirati roštilj ili piknik na otvorenom. Osim navedenog, vlasnici Irena Sinković i Miljenko Mardešić, profesionalni fotografi s više od 50 godina iskustva nude i još jednu zanimljivu uslugu – tečaj fotografije na otvorenom, u prirodi, što će za sve polaznika svakako biti nezaboravno iskustvo.

B&B House Repaš_3

„Otvorenjem B&B House Repaš ostvarili smo svoj dugodišnji san prenamjene obiteljskog imanja u turistički objekt koji mnogo toga može ponuditi. Svaki detalj u uređenju i ponudi je detaljno promišljen, a osobito smo ponosni što na ovaj način i mi dajemo doprinos razvoju turističkog potencijala Podravine. B&B House Repaš idealan je za sve bicikliste zbog niza biciklističkih staza u blizini, ali i za sve one u potrazi za ugodnim boravkom u prirodi. U našem objektu posjetitelji se sasvim sigurno neće osjećati kao turisti u prolazu, već kao dragi prijatelji koje ćemo rado ugostiti.“ – poručila je Irena Sinković, vlasnica B&B House Repaš.

B&B House Repaš za sve turiste otvorena je tijekom cijele godine.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here