Foto: pressKao i prethodnih godina, Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba sudjeluje sa svojim programom na Bundeku 05. listopada od 12 do 17 sati, gdje sa brojnim sudionicima obilježava Međunarodni dan životinja, pod pokroviteljstvom Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba.

Pripremljen je zabavan i edukacijski program namijenjen svim uzrastima, atraktivan štand, revija udomljenih pasa, dječji kutić, kreativna radionica, facepainting, vrtić sa psićima. Za sudionike revije udomljenih pasa pripremljene su nagrade, kao i za djecu koja će sudjelovati u natjecanju za najljepši crtež.

Zahvaljujući podršci sponzora azil Dumovec će moći nagraditi udomitelje, posjetitelje i njihove kućne ljubimce.

Na Bundeku će se uoči prve revije pasa uručiti nagrada volonteru/ki godine. Uspješan rad skloništa osim djelatnika Dumovec duguje i požrtvovnim volonterima. Ovom nagradom se želi pokazati koliko azil Dumovec cijeni njihov trud i vrijeme koje ulažu kako bi uljepšali boravak napuštenih životinja u skloništu.

Azil Dumovec se nada rekordnom broju udomljavanja i u narednim mjesecima, uspješnom promoviranju udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca kako bi Grad Zagreb postao grad u kojem svi kućni ljubimci imaju svoj dom.

 Foto: press