U organizaciji Kluba Crvenih Cipela i uz partnerstvo kompanije Avon, i ove godine nastavljamo s ovom, ženama važnom, konferencijom. Avon Pro Woman konferencija održat će se 2. studenog 2016. godine u Hotelu Double Tree by Hilton i donijeti niz novih tema vezanih uz osnaživanje žena.

Uz već isprobanu formu panela, konferencija ove godine donosi čak tri noviteta: zanimljiva predavanja, mogućnost učešća na radionici po izboru te AvonPro Woman Award party u večernjim satima. Kao i prošle godine, u panelima će učestvovati  vrlo zanimljivi i uspješni pojedinci, čime su i ove godine zagarantirane dinamične, motivirajuće i korisne diskusije.

Radni dio konferencije počinje kraćim izlaganjem „Žena u RH danas“, nakon kojeg slijede paneli „Žene na tržištu rada“ i „Uloga mentoringa u osobnom razvoju i razvoju karijere“. Poslije pauze za kavu, govorit će se o novim tehnologijama i njihovom utjecaju na život žene, vječnom balansiranju između privatnog i poslovnog života te o razvoju biznisa u kontekstu društveno odgovornog poslovanja.  Uspješne poduzetnice i menadžerice pokušat će pronaći formulu za ojačavanje položaja žena u gospodarstvu, a iznimno  zanimljivo mnogima će biti predavanje o značaju i mogućnostima dodatnih izvora prihoda za financijsku neovisnost žene. Prvi dio konferencije završit će panelom „Žene na društveno političkoj sceni RH i njihov utjecaj na položaj i ulogu žene u društvu.“

Vrijeme nakon zajedničkog ručka rezervirano je za dvije radionice: „Koncept za uspjeh“ i „Upravljanje vremenom“.  Prvu radionicu vodit će Iva Belé, prvi europski i hrvatski certificirani trener Canfield Metodologije, a drugu Kristina Zvonar Brkić, doktorica znanosti iz područja biokemije, koju je život prije desetak godina odnio u područje standardizacije i organizacije, da bi se prije pet godina školovala u Americi kod najpoznatije američke profesionalne organizatorice Julie Morgenstern, te postala prva profesionalna organizatorica na našim prostorima.

Ovogodišnja Konferencija ima i svoj večernji dio – Pro Woman Award party, na kojem će biti proglašeni pro women medij, organizacija i pojedinac,  nakon čega sve učesnike konferencije očekuje dobra zabava.

Već 130 godina Avon stoji uz žene: od prvog je dana naš osnivač David H. McConnell donio odluku da svoj rad baziramo na snazi i samostalnosti žene, na našim Avon Ladies, i tako je i do danas. Bilo je logično podržati ovu konferencije koja je posvećena ženama u Hrvatskoj, koja želi otvoreno govoriti i ukazati na probleme i u kojoj zajedničkim ženskim snagama želimo omogućiti bolje sutra za svaku ženu. Ponosni smo na naše partnerstvo,“ kaže Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

I ako ste posve zadovoljne svojim životom, postigle ste većinu onoga što želite ili ste na tom putu, i pitate se je li uopće potrebno bavljenje „ženskim pitanjima“, dođite na Avon Pro Woman konferenciju! Budite podrška ženama koje žive u sredinama u kojima su jednake mogućnosti još uvijek samo san, ženama koje žive nastojeći „zadržati glavu iznad vode“ i kojima treba ohrabrenje i primjer da se može i drugačije“, poruka je Đurđice Marković, predsjednice Kluba crvenih cipela, organizatora konferencije.

Iako se konferencija bavi ženama, ona je u jednakoj mjeri namijenjana i muškarcima, pa neka s vama 2. studenog bude i vaš partner, prijatelj, brat ili kolega“, dodala je Marković.

Cijena kotizacije za učešće na konferenciji iznosi 100,00 kn, a prijaviti se možete na službenoj stranici konferencije  www.prowomanconference.eu, gdje, također, možete proučiti cijeli raspored konferencije, informirati se o panelistima i predavačima te pratiti sve novosti vezane uz konferenciju