Argeta, jedna od vodećih pašteta na hrvatskom tržištu, premijerno na zagrebačkom Cvjetnom trgu pripremila posebni, ekskluzivni doživljaj. Ljubimica najzahtjevnijih gurmana, Argeta Exclusive, može se doista pohvaliti s novim okusom, Argeta à la Stari Kaštel, koja je prva Argeta s voćno-mednom aromom. Kao što i priliči njenom ograničenom izdanju,  Argeta Exclusive gostima je bila ponuđena na ekskluzivan način. Tako su  gosti i prolaznici  radi pravog prestižnog iskustva mogli hodati po crvenom tepihu, ući u limuzinu i prepustiti se gurmanskom užitku.

zora

Podsjetimo, Linija Argeta Exclusive rezultat je suradnje Argete s vrhunskim restoranima i njezini su proizvodi odraz karaktera i osobnog pečata poznatih svjetskih kuhara koji svojim sudjelovanjem odaju priznanje Argetinoj kvaliteti.

_mg_0896s

Jedinstvena gurmanska prezentacija novog limitiranog namaza s dimljenim brancinom, kruškama i slatkim medom  oduševila je kušače. Argeta à la Stari Kaštel djelo je talentiranih ruku mladog kuharskog virtuoza Nikole Tadijanovića iz istoimenog restorana, mjestu rođenja prve Argeta paštete s voćno-mednim okusom. Prema riječima vlasnika restorana, Davida Severa, suradnja s Aregtom bila je velika čast za cijelo osoblje Starog kaštela te da su jako ponosni na novi okus. Stoga ne čudi činjenica da su svježu paštetu od dimljenog brancina, kruški i meda uvrstili u redovnu ponudu svog restorana.

_mg_0955s

Za uspomenu na posebni doživljaj i daljnje gurmanske užitke svi su gosti ponijeli novu kombinaciju izabranih okusa koji čine savršen spoj nove Argete Exclusive.