I dok još neke uživate godišnji odmor, druge su već u Zagrebu, možda spremne na “godišnji nakon godišnjeg.”

Danas vam ponosno predstavljam jedinstveni ženski vikend koji će se ove godine održati u Selcu, u prekrasnom hotelu Amabilis 07.-09.10.2016. i za koji sam sigurna da će biti vikend apsolutnog užitka koji ćete pamtiti zauvijek i koji će možda biti baš taj “godišnji nakon godišnjeg”.

150606_vikendzame_asf-012-sheet-12

Ana’s Sensual fitness retreat, ove godine pod nazivom Feel the wave weekend omogućit će vam potpunu psihofizičku i emotivnu relaksaciju, gastronomske užitke i jedinstvenu zabavu, a više o vikendu saznajte na linku:

http://www.ana-sensual.hr/dodatna-ponuda/asf-retreat/asf-retreat-2016/

Kao i cijela priča koju pričam ili bolje rečeno plešem već deset godina u svom Ana’s Sensual fitness studiju sa svojim brojnim klijenticama i ova ideja bila je nešto posebno, korak više od uobičajenog.

150606_vikendzame_asf-007-sheet-7-1

Ideja da moj studio bude “more then fitness”, da bude divno mjesto gdje će u dobrom društvu moje klijentice ne samo vježbati i plesati već uživati svakog trenutka koji borave s nama je ostvarena. Dolazeći tako na rekreaciju koja ostvaruje osnovni cilj brige o vlastitom zdravlju, s nama mnoge uživaju i sve one benefite koji zadovoljavaju njihove druge potrebe, kao potrebu za druženjem, za umrežavanjem, za ugodnim i kvalitetno provedenim slobodnom vremenom kojeg danas, nažalost, imamo sve manje.

nautilus-bar_0

Nekoliko godina kasnije stvorila se ideja o zajedničkom vikendu van studia, ali i van grada Zagreba te po uzoru na S factor retreat nastao je Ana’s Sensual fitness retreat koji je postao naša tradicija. Jednom godišnje pakiramo kofere i putujemo na more ili u planine, na zajednički, “ženski” vikend koji uistinu pobuđuje sva naša osjetila i koji si jednostavno želite priuštiti.
Tri dana čistog užitka, rada na sebi i provoda kakvog samo možete poželjeti, vikend koji ne želite propustiti.

tn_amabilis3

Ne postoji uvjet koji morate zadovoljiti da biste i ovaj retreat uživale s nama stoga se odvažite sama ili s prijateljicom te budite dio ove lijepe i posebne priče. Sve ste dobrodošle iskusiti autentičnu priču Ana’s Sensual fitness studia.

Do sada smo uživale u Umagu, Novom Vinodolskom i Kranjskoj gori, a slike govore više od riječi. Na video linku možete pogledati i video kako je bilo prošle godine u Kranjskoj gori.