Žarko PotočnjakI ovoga ljeta uživat ćemo u predstavama, glazbenim večerima i drugim programima scene Amadeo u atriju Prirodoslovnog muzeja u Demetrovoj 1. Dio ponude bit će besplatan, riječ je o predstavama  iz programa Amadeoff. Za onaj drugi dio u suradnji s Amadeom osigurali smo ulaznice pa neki od vas neće morati izdvojiti ni kune. Zato nas redovito pratite, javljajte se na naše nagradne igre e-mailom i očekuje vas lijepo kulturno ljeto.

Žarka Potočnjaka, prvaka Drame zagrebačkog HNK poznajemo ne samo po ulogama koje je ostvario u matičnoj kući, već i po filmskim i televizijskim rolama. U novoj predstavi “Jednostavno komplicirano” koja je premijeru ima 6. srpnja nastupa u tragikomičnoj ulozi starog kazališnog klauna. Riječ je o komadu klasika 20. stoljeća Thomasa Bernharda.

“Jednostavno komplicirano” na sceni je s povodom – osamdeset je godina od  Bernhardova rođenja, a djelo je  jedan od njegovih dramskih vrhunaca. Dragocjena minijatura među Bernhardovim dramama, balansira između komedije i tragedije, između ludila i spoznaje, između samoće i megalomanije. Za kazališnog majstora poput Žarka Potočnjaka “Jednostavno komplicirano”  je zapravo nepresušno vrelo glumačkih mogućnosti.

Predstavu je režirala Svetlana Patafta, producent i dramaturg je Pavo Marinković. Produkcija Mitropa u suradnji sa Scenom Amadeo i Austrijskim kulturnim forumom.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!
Online-Zagreb.hr
i scena Amadeo daruju 1×2 ulaznice za predstavu “Jednostavno komplicirano” sa Žarkom Potočnjakom za termin 7. srpnja od 21 sat u atriju Prirodoslovnog muzeja (u slučaju kiše program se neće održati).
Kako biste osvojili ulaznice potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Amadeo_Jednostavno_online, te točno odgovoriti na nagradno pitanje:
Je li predstava postavljena povodom 80 godina od rođenja Thomasa Bernharda?
Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.
Vaše prijave primamo do 6. srpnja kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti ime dobitnika.
Sretno! :-)
DOBITNICA
Ulaznice za predstavu “Jednostavno komplicirano” na sceni Amadeo 7. srpnja je osvojila Janja Aničić. Čestitamo! Obavijest o nagradi primit će na  e-mail a možemo još samo dodati neka ne zaboravi ponijeti osobnu iskaznicu s kojom će potvrditi svoj identitet.
Odgovor na nagradno pitanje glasi: da.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here