Posjetite posao.hr kako biste ubrzali svoju potragu za poslom. Ovaj tjedan istražite 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas!

Zagrebačka škola ekonomije i managementa traži Računovođu (m/ž) u Zagrebu s minimalno 2 godine iskustva i završenim ekonomskim prijediplomskim studijem. Nudi se rad u međunarodnom okruženju s mogućnošću usavršavanja. Prijavite se putem linka do 14.1.2024.

Protekta d.o.o. traži Elektroničara sustava tehničke zaštite (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stalni radni odnos, stabilno okruženje, edukacije i mogućnost napredovanja. Kandidati trebaju imati SSS, iskustvo nije uvjet te vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 15.1.2024.

Računovodstvo i porezi u praksi traži Urednika/Savjetnika (m/ž) u Zagrebu za rad jedan dan u tjednu. Potrebno je dugogodišnje iskustvo u računovodstvenom i poreznom savjetovanju te izvrsno znanje područja. Prijavite se putem linka do 15.1.2024.

Lindner Montage + Service GmbH traži Statičara/Projektanta konstrukcija (m/ž) za rad u Njemačkoj ili oko Zagreba. Poslovi uključuju statističke proračune i podršku timu. Potrebno je završiti građevinski studij, suradnja i poznavanje engleskog/njemačkog. Nude obuku, dugoročnu perspektivu, rad od kuće. Za prijavu posjetite link do 15.1.2024.

KTC d.d. traži Radnika na benzinskoj stanici (m/ž) za rad na benzinskoj postaji Prilesje. Poslovi uključuju prodaju goriva, maziva, plina te ostalih proizvoda, kao i obavljanje drugih poslova po nalogu rukovodioca. Prijavite se putem linka 20.1.2024.

Favorit sportska kladionica do.o. traži HR Assistanta (m/ž) u Zagrebu s najmanje 2 godine iskustva. Posao obuhvaća izradu radno-pravne dokumentacije, evidenciju zaposlenika, suradnju s odjelom zaštite na radu te podršku digitalizaciji HR procesa. Potrebno je napredno znanje engleskog, MS Office vještine i vozačka dozvola. Prijave su otvorene putem linka do 15.1.2024.

Oglasnik d.o.o. zapošljava studenta na poziciji Social Media / Community Manager-a (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu. U opis posla ulazi uređivanje i vođenje sadržaja određenih društvenih mreža, priprema blog članaka i komunikacija s vanjskim piscima. Od kandidata se očekuje da ima važeći status studenta, studentski ugovor, razvijene prezentacijske i komunikacijske vještine. Za sve ostale informacije posjetite link do 17.1.2024.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava na pozicijama Operatera / Blagajnika u automat klubu (m/ž), Stručnog suradnika za usklađenost (m/ž) i  Djelatnika u korisničkoj podršci (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebačkoj županiji. Prethodno radno iskustvo nije neophodno, ali kandidat mora biti komunikativna i ljubazna osoba. Za sve ostale informacije posjetite link do 15.1.2024. za Operatera / Blagajnika (Sesvete), do 21.1.2024. za Stručnog suradnika za usklađenost (m/ž) i Djelatnika u korisničkoj podršci (m/ž) i do 9.2.2024. za Operatera / Blagajnika (Zagreb).

Igrandia / Interaktivna zabava d.o.o. zapošljava na pozicijama Chief Operating Officer-a (m/ž), Recepcionera / Blagajnika (m/ž), Animatora (Student) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je u Zagrebu. Poželjno je iskustvo rada u Luceed sustavu i rad na sličnim pozicijama te je potrebno SSS. Za prijavu posjetite link do 2.2.2024.

Fidelius Distribucija d.o.o. traži zaposlenika na poziciji Referenta računovodstva (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu. Potrebno je minimalno iskustvo od 2 godine na isključivo računovodstvenim poslovima, SSS i spremnost za kontinuirano profesionalno usavršavanje. Za više informacija i prijavu posjetite link do 20.1.2024.

Istražite preostale otvorene pozicije na službenoj stranici posao.hr. Sretno!