Portal posao.hr donosi aktualne vijesti s tržišta rada i predstavlja vam 10 novih poslovnih prilika. Sretno u potrazi!

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Višeg direktora Operativne izvrsnosti (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadatak ove pozicije je aktivno sudjelovanje u implementaciji OPEX inicijativa radi poboljšanja načina rada, smanjenja troškova i održavanja razine kvalitete usluge. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću te dodatne novčane naknade i nagrade. Možete se prijaviti do 13.08.2023. putem brze prijave.

                                                                                                                            Oglasnik d.o.o. zapošljava Javascript / React Developera (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi mogućnost rada od kuće, rad u međunarodnom timu i primjenu najnovijih tehnologija. Možete se prijaviti do 04.08.2023. putem brze prijave.

Posao.hr za klijenta, domaću tvrtku s dugogodišnjom tradicijom i prisutnosti u građevinskom sektoru, zapošljava na poziciji Project Manager (m/ž). Traže profesionalca čija je osnovna zadaća optimizacija poslovanja, osmišljavanje poslovne politike i strategije razvoja s Upravom tvrtke. Prijave se zaprimaju do 08.08.2023., a mjesto rada uključuje Split i Zagreb. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Bio-zrno d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 08.08.2023. U opisu posla nalazi se priprema i rad u šanku, priprema terase, rad na blagajni i aplikaciji za Wolt dostavu, posluživanje i komunikacija s gostima. Poslodavac nudi plaćen prijevoz i hranu i više bodova za svaku kupnju u bio&bio trgovinama. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Biovega d.o.o. zapošljava Prodavača u eko trgovini (m/ž). Poslodavac nudi plaćeni prijevoz i hranu, poklone za rođendane i prigodne nagrade, nagrade za radne rezultate, više bodova za svaku kupnju u bio&bio i  popust na organski jelovnik u Zrno bio bistro. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 01.08.2023. putem linka.

Anić Holding Plus d.o.o. zapošljava Visinskog bravara (m/ž). Natječaj je otvoren do 01.08.2023. Mjesto rada je Zagreb. Radni zadaci uključuju rad na visini, postavljanje reklamnih konstrukcija, montažu i demontažu te inspekciju i održavanje. Poslodavac nudi korištenje službenog vozila i plaćene troškove prijevoza. Prijave se zaprimaju ovdje.

Super Igra d.o.o. / Residence Grupa traži Voditelja recepcije (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se prijava i odjava gostiju, izrada rezervacija te naplata smještaja i drugih usluga. Poslodavac nudi stalni radni odnos i plaćene troškove prijevoza na posao. Prijavite se do 03.08.2023. putem linka.

Veraltis Asset Management d.o.o. zapošljava na pozicijama Pravni stručnjak za upravljanje potraživanjima od fizičkih osoba i neosiguranim potraživanjima (m/ž) i Mlađi stručnjak u pozivnom centru za naplatu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Od kandidata se očekuju komunikacijske vještine i izražena sposobnost pregovaranja. Prijave se zaprimaju do 03.08.2023. putem brze prijave.

Bauhaus-Zagreb k.d. traži kandidata za poziciju Djelatnik na poslovima pakiranja, pripreme / otpreme robe za Internet prodaju – webshop (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, popust za zaposlenike, stručno uhodavanje u posao i ugodnu radnu okolinu. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 31.07.2023. putem linka.

Pan-Pek d.o.o. traži Referenta u komercijali (m/ž). Prijave traju do 31.07.2023. Mjesto rada je Zagreb. Traži se kandidat koji ima dobre komunikacijske vještine te točnost i brzinu u rješavanju operativnih poslova. Neki od benefita koje nudi ovaj poslodavac jesu plaćeni troškovi javnog prijevoza i Multisport program. Prijavite se putem linka.

Na službenim stranicama portala posao.hr naći ćete još mnogo otvorenih radnih mjesta. Sretno!