Portal posao.hr najbrži je put do posla! Donosimo vam njihovih top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno!

Fisherija d.o.o. zapošljava Djelatnika u maloprodaji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad u ambicioznom, veselom i marljivom timu koji cijeni i nagrađuje zalaganje. Možete se prijaviti do 04.06.2023. putem brze prijave.

Kongova garaža d.o.o. / Harley Davidson Zagreb zapošljava Voditelja prodaje električnih vozila (m/ž) u Zagrebu. Traži se odgovorna, dinamična i visoko motivirana osoba za prodaju asortimana lakih električnih vozila i dodatne opreme. Potrebno je radno iskustvo od 2 godine i vozačka dozvola B kategorije. Prijaviti se možete do 08.06.2023. putem linka.

Riko d.o.o. traži Voditelja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda (m/ž). Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme, mogućnosti napredovanja, plaćen prijevoz, službeni mobitel te prijateljsku timsku atmosferu. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 04.06.2023. putem brze prijave.

EGO Elektro-komponente d.o.o. zapošljava Samostalnog računovođu (m/ž). Natječaj je otvoren do 09.06.2023., a mjesto rada je Zagreb. Za ovaj je posao potrebna viša stručna sprema i radno iskustvo od minimalno 5 godina na istim ili sličnim poslovima. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava na pozicijama Viši stručnjak za regulatorne poslove (m/ž) i Menadžer regulatornih poslova (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 07.06.2023. Poslodavac nudi suradnju s vrhunskim stručnjacima iz brojnih područja, rad u inovativnoj i poticajnoj okolini i pristup najsuvremenijoj opremi i tehnologiji. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

AD Plastik d.d. zapošljava Radnika proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Jankomir. Traži se odgovoran i pouzdan kandidat za rad na proizvodnoj liniji za proizvodnju plastičnih dijelova za automobile. Poslodavac nudi stimulacije kroz sustav nagrađivanja i mogućnosti napredovanja. Prijave se zaprimaju do 05.06.2023. putem brze prijave.

Super Igra d.o.o. / Residence grupa traži Recepcionara (m/ž). Potreban je kandidat koji ima minimalno 1 godinu radnog iskustva na sličnim poslovima i koji poznaje engleski jezik u govoru i pismu. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 15.06.2023. putem linka.

KTC d.d. zapošljava Radnika na benzinskoj stanici  (m/ž). Za ovaj je posao potrebna srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, osnovno poznavanje rada na računalu i jedna godina radnog iskustva. Mjesto rada je Prilesje, a prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Future HR zapošljava na poziciji Marketing and Sales Manager (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je da kandidat ima 4 godine radnog iskustva na poslovima marketinga, turizma i prodaje te izvrsne pregovaračke i komunikacijske vještine. Možete se prijaviti do 22.06.2023. putem brze prijave.

TŽV Gredelj d.o.o. traži Stručnog suradnika za nabavu (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja i rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se do 11.06.2023. putem linka.

Portal posao.hr. svakodnevno sadrži nekoliko tisuća oglasa. Posjetite njihove službene web-stranice kako biste pronašli idealan posao. Sretno!