MP3 Hybrid (Foto: www.hr.piaggio.com)Počela je prodajna akcija u svim ovlaštenim Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Scarabeo i Derbi salonima diljem Hrvatske. Svi kupci koji na recikliranje dovedu stari skuter ili motocikl kojem je odjavljena registracija, ostvaruju popust od 1.000 kn prilikom kupnje novog skutera od 50cm³. Akcija se odnosi na sve marke Piaggio Grupacije koje u svojoj ponudi imaju skutere od 50cm³ a to su Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Scarabeo i Derbi.

Akcija je u skladu s Piaggiovim visokim ekološkim i sigurnosnim normama, ističu promotori. Povlačenjem neispravnih i ekoloških neprihvatljivih vozila s cesta povećava se sigurnost na cesti i smanjuje zagađenje okoliša. Cilj svim ljubiteljima dvotočkaša koji su kupili skuter lošije kvalitete ili posjeduju stare neadekvatne modele, omogućiti kupnju novih, pristupačnih, sigurnih i ekološki prihvatljivih vozila.

Sve marke u Piaggio Grupaciji primjenjuju zelenu tehnologiju u stvaranju svojih vozila koristeći katalitičke agregate koji jamče nisku potrošnju i visok stupanj ekološke prihvatljivosti zadržavajući vrhunske performanse. Najbolji dokaz Piaggiove brige za okoliš je prvi hibridni skuter na svijetu – Piaggio MP3 Hybrid, prvo hibridno vozilo u cijelom sektoru automobilske industrije koje koristi litij-ionske baterije koje mogu biti napunjene iz gradske električne mreže. MP3 Hybrid smanjuje potrošnju goriva i emisiju CO2 u atmosferu za više od 50 posto u odnosu na klasičan skuter.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here